reklama

Mama u lekarza

Dziewczyny moja niuńka też od dwóch dni jakaś taka niemrawa jest.Kopnąć kopnie raz na jakiś czas, ale nie jest to zbyt mocne kopnięcie i nie naliczyłabym tego aż 10.Raczej wygladało by mi to na przeciągnięcie się i to wszystko.

j, ja też tak to odbieram. Pocieszam się, że na wieczór jest aktywny i jestem spokojna, ale w ciągu dnia to naprawdę można się przestraszyć!

Antar, dziękuję za podpowiedź w sprawie tego liczenia, bo naprawdę można się zestresować.

reklama
Moja już wogóle nie kopie, tylko się przeciąga, albo porusza nóżkami( rzecz jasna po moich żebrach)czasem coś zafaluje, ale kopniaków nie ma. Czasem rosną mi guzy na brzuchu, dzisiaj mąż wypatrzył rano, bo ten ranny to był bardzo efektowny, bo chyba miał ze 3,5 cm na wysokość, i trzymał się z minutę, a potem bum w pęcherz i popuściłam i tyle z mojej radości.

Dziewczyny kochane:)
od 2 dni nie wchodzilam na forum z braku czasu a tu widze ze gorąco się zrobilo:)!!! Nie denerwujcie sie i nie nakrecajcie wzajemnie:)
Habcia - wszystko bedzie dobrze!!! Popatrz, to juz koncówka, wyluzuj:) Jestes pod dobra opieką , nic zlego sie juz nie moze wydazyc:))Tylko przestrzegaj zalecen lekarzy i ciesz sie spokojem, poki go jeszcze masz:)
Co do ruchów maluszka - ja przestalam juz liczyc ruchy, liczylam we wczesniejszych miesiacach bo czesto mialam schizo ze cos jest nie tak.....ale teraz maly rusza sie regularnie, wszystkie badania sa ok, wiec sie juz nie denerwuje. Najwazniejszy jest spokój i rownowaga wewnetrzna:)
Moje plecy za to nie dają rady:((( Dramat:((( Wciąż jestem kaleką, tylko ze z lewego biodra przeszlo mi na prawe:((( Ledwo chodzę:(( Ale juz nie dlugo:)

A Habcia dziś się odzywała ?
Jutro mam KTG
Jakoś to kurcze nie dociera że to JUŻ nadchodzi TEN dzień . Jutro zaczynam 37 tydzień , a mój gin mówi że CC zrobimy w 39 , więc góra jeszcze dwa tygodnie :szok: to moja ostatnia ciąża i po tym poronieniu pełna była lęków . Nie nacieszyłam się tym stanem , a do tego tak czekałam na kopniaczki , a nie dostałam żadnego i pewnie już nie dostanę . Jakaś dziwna ta ciąża , oby wszystko było dobrze .

Asusku spójrz na to z drugiej strony. Nie stresujesz się małą liczbą kopniaków tak jak większość z nas tutaj. Myślę że te lęki dzidzia wynagrodzi Ci po porodzie, ważne że ta ciąża się udała pomimo poważnych problemów zdrowotnych. Byłaś bardzo dzielna. A to Twoje CC to wcale nie tak szybko nastąpi bo masz jeszcze dwa tygodnie, a jako doświadczona mamusia wiesz dobrze że te końcowe tygodnie dłużą sie najbardziej.;-)

asus nie kracz głośno o kopniakach. Maciuś może nadrobić je w przyszłości:-):-):-). Może piłkarzem zostanie:-D:-D:-D. A tak na poważnie to myślę, że okres 9 miesięcy u ciebie był dość problemowy i mam nadzieje, że zapomnisz o nich zaraz jak Maciuś uśmiechnie się do Ciebie po raz pierwszy.
Wiecie ja spać w nocy nie mogę!!! Wszystko mnie boli!!! Najgorzej jak spuchnę to prawą rękę najchętniej bym odcięła tak strasznie boli. Ardzesh chyba mi wykrakałaś te bóle;-). Ooooo zaczynam czuć się jak babcia 100 lutnia. Myślałam, że mnie to nie dopadnie.

Aga Twój suwaczek pokazuje 38 tygodni , więc ciąża jest donoszona , więc weź się uprzyj i urodź ! ;-) Skończą się jedne bolączki , a zaczną inne (poporodowe):-) ale te też szybko miną i będziesz w idealnej formie :-D

reklama
:-D:-D:-D:-D
asus oj mnie też czas szybko leci. A jak z twoim ciśnieniem? Unormowało sie już?
Aga na bycie babcią to może poczekaj jeszcze z 17 lat ;-).A tak serio to te wszystkie bóle są najgorsze z całej ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry