Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja przesadna nie jestem - moja babcia sie urodzila 13 lutego tez w piatek
wiec data calkiem ladna
mam tam jakies pojedyncze skurcze ale to chyba nie to
a mała szaleje jakby chciała przez skórę wyjść
Witam przyszłe mamy) Szkoda że tak pozno zaczynam pisać na tym forum. Termin porodu mam na 14 lutego, a skurcze zdarzają się codziennie i to jeszcze nie te-szkoda. Chciałabym mieć już maleństwo przy sobie. Chociaż lekarz mówi że urodze po terminie, a rozwarcia jeszcze nie ma
Dziewczyny długo już macie takie skurcze przepowiadające?
Za silne skurcze mnie juz mecza i mam wrazenie ze dzidzia zaraz wyskoczy. Tylko ze u mnie skurcze same przechodza najczesciej po kapieli... Wiec to jeszcze falyszywy alarm 
Ale takie wyjatki sie zdarzaja - jak widac po naszym forum, gdzie niektore mamy mecza sie ze skurczami od dawna.NinaK tez sie zastanawiam czy nie za wczesnie zaczelam indukowacAle gin mi dal zalecenie aby od 38tc wspolzyc normalnie i obserwowac przebieg akcji ;-) Dzis ide na badanie do gina i cos czuje ze po tamtych skurczach rozwarcie bedzie wieksze niz tydzien temu
![]()
ja ich nie mam do tej pory a termin minął 9 dni temu, moja siostra też ich nie miała a urodziła w dniu wyznaczonym przez lekarza. Nie ma reguły i nie masz co sugerować się innymi kobietami. Ja parę dni przed terminem też fisiowałam.Dziewczyny długo już macie takie skurcze przepowiadające?