Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boooooooo wolalabym zeby sie samo zaczęło, bo tak to sie boje 
wolalabym zeby sie samo zaczęło, bo tak to sie boje
ale od rana mam mocne skurczybyki, i przeciekam, więc może samo się zacznie...

Spoko, spoko:-) 6 dni to kupa czasu:-) wczoraj znalazłam zdjęcia brzuszka które robiła 31 stycznia zupełnie nieświadoma, że parę godzin później będę jechała na porodówkę a następnego dnia bedę już mamą. To wszystko ma tendencję do szybkiego rozwiązania sie problemu;-)głowa do góry i wiecej optymizmu!No właśnie, ja zaczynam się bać, że się marcówką prędzej stanę, niż w przeciągu 6 dni urodzę. Żadnych oznak, by coś się zbliżało. Pożyjemy, zobaczymy. Jeszcze trochę się powkurzam na otoczenie, tak jak teraz i chyba stres mi wywoła poród. Szlag mnie trafi zaraz.

ale wymeczyły mnie strasznie:-(dzisiaj nic nie strzyka ani nie pyka-taka cisza, nic kompletnie. może to cisza przed buumm
kochana ja tez nic z tych rzeczy nie mialam a rano obudzily mnie skurczezadnych dolegliwości, skurczy, czopa... jestem przeterminowana a Alicja ani mysli wychodzić ;(