reklama

Mama u lekarza

J ja też nie dostałam @ i cieszę się wczoraj byłam na kontroli po założeniu spirali i wszystko jest oki, a póki karmię ttylko piersią to parę miesięcy może jeszcze nie być :tak::tak:

reklama
Nimfii ja mam to samo i sadze ze to wina tabletek:wściekła/y:Daj znac co powiedzial lekarz
0017795676.gif

:eek::eek::sorry:
gin uznal ze byc moze ta dawka leku jest dla mnie za silna i dlatego te krwawienia :sorry: no to sie go pytam czy mam sie nimi przejmowac czy nie? a on na to, ze jesli mi to nie przeszkadza to zebym sie nie martwila bo i tak nie zaproponuje mi innej metody antykoncepcji :sorry:

kazal mnie zdecydowac czy bede brala dalej minipigulki... uznalam ze bede na razie je brac, jest szansa ze sie to jeszcze jakos ureguluje :tak:
teraz zamiast azali Cerazette :rofl2: z tym ze mam zrobic sobie przerwe w braniu tabletek i dopiero od kolejnej miesiaczki zaczac je brac :tak:

zapmarta leakrz mi powiedzial ze Cerazette maja taki sam sklad jak Azalia wiec raczej krwawienia beda w moim przypadku :zawstydzona/y: no ale nie wiem... chyba lepsze to niz coedziennie budzic sie z mysla ze moge byc w ciazy :-p

a ja mam pytanie do mam które mają wkładkę antykoncepcyjną..jaką macie?? i w ogóle chciałabym się coś więcej o tej metodzie dowiedzieć..bo chyba się z mężem zdecydujemy..po tabletkach moje libido zerowe..a gumki średnio nam odpowiadają:sorry:

hej dziewczęta nie miałam jeszcze @ od porodu i ciągle mnie boli brzuch w dole tak jak na owulację czy może któraś z was też tak ma ja cały czas karmię piersią i nie biorę żadnych tabletek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry