habcia - poproszę o numer telefonu do Twojego mężusia! Zadzwonię i powiem mu, żeby Ci net odłączył do porodu. Miałabyś wtedy święty spokój i pewnie jeszcze przenosiłabyś ciążę minimum o tydzień! Wiem, że jest dużo różnych dziwnych przypadków w ciąży, ale zrozum, że nie każdy musi dotyczyć Ciebie! Wyluzuj kobieto! :-)
Dzisiaj odebrałam wyniki moczu. A w ogóle, to nie pisałam Wam jaka jestem zdolna bestia

Poszłam oddac TYLKO MOCZ, (a oddaje prywatnie) i Pani pyta co chcę :> a ja mówię, że standard. Na co ona: Jest Pani w ciąży? No to morfologia, cukier itp? A ja na to, że tak. Zapłaciłam, dostałam kwitek, podziekowałam i wychodze :-) a Pani za mną krzyczy, że jeszcze krew muszę oddać

A ja na to, że nie, bo chciałam tylko mocz :-) A ona na to, że pytała, ja się zgodziłam i teraz nie mam wyjścia. Ale to nic, bo byłam po śniadaniu więc badnia będą troszkę fałszywe.
Dzisiaj odebrałam wyniki. Posiew moczu idealny - żadnych bakterii (żurawinka spisała się na medal!) W ogóle, to takich wyników moczu w trakcie ciąży jeszcze nie miałam. A co do krwi "nie na czczo" - wszystko w porządku, ale glukoza za niska. Więc jak? Po śniadaniu i jeszcze taka niska? nie czaję

W środę się dowiem o co chodzi.