Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przecież nie odeślą mnie taksówką, M nie ma prawka, poza tym podejrzewam, że sama przyjade a on dojedzie bo non stop jest w pracy...
no i co zamkną drzwi przed samotną, rodzącą kobietą, która nie ma czym pojechać gdzie indziej - wątpię, więc dokładnie tak zrobię i pojade sama albo każę mężowi zrobić sobie spacer dookoła szpitala "na papierosa" i tyle 
Jak nie będzie miejsc, a ty powiesz że przyjechałaś sama, to odwiozą cię karetką do innego szpitala:-)moja koleżanka tak miała.u nas tez ciężko z miejscami, ale właściwie to co mam zrobić jak nie będzie miejsca w szpitaluprzecież nie odeślą mnie taksówką, M nie ma prawka, poza tym podejrzewam, że sama przyjade a on dojedzie bo non stop jest w pracy...
no i co zamkną drzwi przed samotną, rodzącą kobietą, która nie ma czym pojechać gdzie indziej - wątpię, więc dokładnie tak zrobię i pojade sama albo każę mężowi zrobić sobie spacer dookoła szpitala "na papierosa" i tyle
![]()
Na pewno moze sie to zdarzyc no ale wydaje mi sie ze zalezy im na dobrej opini 
bo prowadza porody hurtowo, a wtedy juz lepiej oplacic indywidualna opieke niz czekac az ktos sie laskawie zaintersuje