• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

Oj tak:-)Dobrze że Ci jeszcze pośladki nie drętwieją.
Mi się zaczęło regularne popuszczanie w gacie. Kilka razy dziennie czuję taki mocny nacisk na pęcherz że samo wylatuje. Normalnie jakby mała wyskakiwała.

reklama
też zdarza mi się, o wstydzie, popuścić trzy kropelki...zgroza. Dzieje sie tak wtedy, gdy mała wbija główke w pęcherz albo gdy się smieję lub kicham. Najbardziej boję się tego, że nie bede mogła przestać i gdzieś na mieście lub w gościach sie zsiusiam...:-(

Witajcie dziewczynki...
Widze, że już wiekszość przygotowywuje sie psychicznie i fizycznie do wielkiego dnia...
U mnie jest podobnie... Nogi mi juz co prawda przestaly dretwiec, biodra tez bola i do tego pojawily sie skurcze w pachwinach i podbrzuszu...
Dzis lekarz sprawdzal te wszystkie oklicznosci i okazalo sie ze na 6 tygodni przed terminem malutki wazy 3 kg, ulozony jest glowka w dol i powoli pcha sie na swiat... stad te skurcze...
Jestem ciekawa jak to u Was wyglada...
Pozdrawiam goraco

ja za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąków:zawstydzona/y:
żebym nie wiem jak się starała to są głośne.
wstyd!

też tak mam ...:zawstydzona/y: a wychodząc z domu bez podpaski się nie ruszam, bo nie dość, że mam uczucie wiecznie mokrych majtek, to cieplo na dworzu nie jest i boję się przeziębić przez to "to i owo" :zawstydzona/y:

Mnie nie tyle bola biodra, bo do tego juz sie troche przyzwyczailam, ale zaczelam odczuwac bol krocza. Tez lekko popuszczam, ale to zazwyczaj rano jak wstaje z lozka :)) To juz naprawde blisko, ale z drugiej strony ja juz sie nie moge doczekac:tak:

Kurde, suwaczek mi wcielo.

habcia no właśnie ja też czytałam to i dla mnie to jest dziwnie, że z 3 łyżkami ona idzie do szpitala, we Wrocławiu to by mnie wyśmiali i kazali iść do domu.
Poza tym mnie po samym stosunku wypływa 6 łyżek to co odrazu karetka? bo przecież ja nie wiem czy to siku czy to sperma, śluz albo kukunamuniu, eeee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry