reklama

Mama u lekarza

antar przepraszam że wzoraj nie odpisałam ale byłam padnięta. Miałam rano ten wymaz i od razu spytałam o te jednoroazowe plamienie no i po badaniu okazało się że czop mi odchodzi i stąd krew, ale spokojnie z takim czopem to można jeszcze z dwa tygodnie pochodzić. Myślę że u Ciebie to samo jest.

reklama
o kurde! jezyk kolejna już "prawie" mama

kurdee co się dzieję, zaczynamy się rozdwajać, muszę sobie w końcu zdać z tego sprawę, bo ja jakoś nieświadoma jestem , że idzie nasza pora :)

Ja też dziś odebrałam wyniki i o dziwo morfologia mi się poprawiła , a mocz idealny , bez cukru i białka i innych świństw . Przynajmniej z tym mam spokój .

ardzesh no i byłaś dziś u kardiologa , czy znów leniuchowanie wygrało ?;-);-)

Ja bylam w zeszly czwartek u ginki w szpitalu to mnie nie badala,bo bala sie ze moze tylko zaszkodzic.Nastepna wizyta 22-go ale szczerze przyznam ze watpie czy dotrwam.Czuje jakby mi ktos jakas maszyna miednice rozrywal,mam dokladnie tak samo jak przed przedwczesnym porodem z Marcelem.Wystarczy ,ze wstane do wc to juz mam skurcze.Mam taki napor na pochwe,ze az chce mi sie wyc z bolu:-(.Tak od 3 dni,bo wczesniej nie bylo zle.Dobrze,ze moja mama przyjechala,bo nie wiem co by bylo.:no:

Kamylka, wytrzymasz, wytrzymasz, tylko odpoczywaj jak najwięcej. Mama na pewno ci pomoże przy domowych pracach, więc wykorzystaj ostatnie chwile na leniuchowanie.

Ja już po wizycie , kolejna z KTG 19 stycznia , a potem 27 stycznia i wtedy dostanę skierowanie do szpitala i będą mnie badać do CC . Jeśli akcja zacznie się wcześniej to mam jechać do szpitala i powiedzieć że Kraków zalecał CC w terminie :-p . Rozwarcie na 1 palec , szyjka twardawa :confused: główka częściowo przystawiona , kurcze to dopiero 36 tydz dziewczyny były z 42 tyg .:szok:
Dziś pierwszy raz mam uczucie takiego łaskotania , ściskania w pochwie , nie wiem czy to główka dziecka ruszając się powoduje takie uczucie czy to symptomy rozwierania się szyjki ? Czuję to tylko na dole , całość nie boli i nie twardnieje .
Moje tamte 2 porody były BARDZO nietypowe i właściwie mimo że to będzie mój 3 poród to tak normalnie , po Bożemu to nie wiem jak to się zaczyna :eek:

Monia ja też mam twardą macicę zawsze po :D
Ale no po prostu nie wiem co się ze mną dzieje, teraz to co 2 dzień, ciągle mnie nosi i czuję się straaaasznie sexi, wodzę męża jak cholera, nie wiem skąd to, nigdy tak nie miałam :O
czy to jakiś kolejny ciężarowy syndrom?

Mozliwe Larkaa bo ja tez mam niesamowicie wysokie lbido:) M jest zachwycony:) Kochamy sie jak kroliczki codziennie:) wlasciwie przez cala ciaze sie kochalismy, M od poczatku sie nie bal na szczescie bo mu wytlumaczylam wszystko, pokazalam stronki w necie na ten temat a ostatnio spytalismy nawet ginka a on powiedzial ze mozemy " do woli i bez grzechu:))"
wiec korzystamy bo po porodzie bedzie z tym ciezko :-(

asusja od paru dni czuje takie klucie i swedzenie w szyjce. Myslałam, ze to grzybica, ale posiew wyszedl dobrze. Musze sie zapytac Ginki co to jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry