Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)
bo jak mam stycznosc z kotem to lepiej dmuchac na zimne, no i tym sposobem to badanie zrobilam bezplatnie 
oczywiscie moj lekarz od samego poczatku nic o tym nie wspomnial bo wg niego nie ma takiej potrzeby... Na szczescie moj maz tez ma RH ujemne no i dzieki temu nie ma zagrozenia konfliktem serologicznym 

juz miedzy 35 a 36tc mozna je wykonac
ponoc dobrze jest sie zglosci anestezjologoiwi jeszcze przed porodem ze chce miec znieczulenie
No ale to bez sensu wg mnie bo nie znamy dnia ani godziny kiedy sie porod rozpocznie 

Też nie mam wymazu robionego i nie myślę o tym czy dobrze czy źle, bo co mi to da.
A wczoraj byłam u lekarza i na razie na nie urodzę:-) Szyjka jeszcze długa i twarda, więc pewnie poród dopiero w połowie lutego. Bardzo się cieszę, bo przynajmniej powoli wszystko przygotujemy dla małej:-) a już zaczynałam panikować, że nie zdążę ze wszystkim.

byłyśmy na jakiejś wielkiej imprezie
... firmowej ( organizowanej przez mój były zakład pracy )
i jak Cie zobaczyłam to od razu zaczęłam opierniczać ...że wcale nie masz jeszcze opadniętego brzucha i w ogóle świetnie wyglądałaś :-):-):-) ale jazda
... byłaś tak jak na jednym zdjęciu ..w takim rozpinanym sweterku
... Kurde ale człowiek sie do Was przywiązuje ..juz nawet po nocach mi sie śnicie hahahah 
;-)