reklama
pbg jak juz zauwazylysmy kazda z nas ma rozne objawy ciazy w 3trymestrze ;-) jak sie dobrze czujesz to tylko pozazdoscic.... ale zapewne predzej czy pozniej skurcze nadejda i ani sie obejrzysz i przyjdzie reszta. Ja tak mialam ze z dnia na dzien uczucie dusznosci i zgaga :-( a dzis druga z kolei noc nie przespana - no a w zeszlym tygodniu jeszcze czulam sie bardzo dobrze, no a dzis to tak jakby mnie grypa gastryczna trzymala
habcia coraz bardziej przypominaja mi moje skurcze ból menstruacyjny tylko ze mocniejsze niz przy okresie(zawsze lekko przechodzilam miesiaczkowanie)
to chyba wiem co czujesz - np wczoraj kolo poludnia zlapaly mnie 3 takie mocne skurcze, a bylam zaraz po polknieciu Nospy wiec teoretycznie powinno mi rozkurczyc brzuszek... pomaga mi na nie kąpiel lub oddech (krótki wdech przez nos i dwa razy dłuższy wydech przez usta). Mąż sie nie moze nadziwić ze z dnia na dzien coraz mocniej odczuwam skurcze i wczoraj mi zwrócil uwage na to że nigdy wczesniej tak gleboko nie oddychalam
Tez sie martwi biedny...
No ale w kwesti zasadniczej chce napisac ze u mnie... Tak ma byc... Tak mi lekarz powiedzial ze najwyrazniej wczesnie zaczely mi sie mocniejsze skurcze. Na ostatnim badaniu na fotelu akurat takiego skurczu dostalam i zbadal od razu tętno płodu, powiedzial ze jest ok wiec nie bede panikowac tylko wytrwam jakos do konca ciazy
Tylko sie zastanawiam czy przez to trudniej zniose poród 
habcia coraz bardziej przypominaja mi moje skurcze ból menstruacyjny tylko ze mocniejsze niz przy okresie(zawsze lekko przechodzilam miesiaczkowanie)
to chyba wiem co czujesz - np wczoraj kolo poludnia zlapaly mnie 3 takie mocne skurcze, a bylam zaraz po polknieciu Nospy wiec teoretycznie powinno mi rozkurczyc brzuszek... pomaga mi na nie kąpiel lub oddech (krótki wdech przez nos i dwa razy dłuższy wydech przez usta). Mąż sie nie moze nadziwić ze z dnia na dzien coraz mocniej odczuwam skurcze i wczoraj mi zwrócil uwage na to że nigdy wczesniej tak gleboko nie oddychalam
Tez sie martwi biedny... No ale w kwesti zasadniczej chce napisac ze u mnie... Tak ma byc... Tak mi lekarz powiedzial ze najwyrazniej wczesnie zaczely mi sie mocniejsze skurcze. Na ostatnim badaniu na fotelu akurat takiego skurczu dostalam i zbadal od razu tętno płodu, powiedzial ze jest ok wiec nie bede panikowac tylko wytrwam jakos do konca ciazy
Tylko sie zastanawiam czy przez to trudniej zniose poród 
aga221122
mama Jurandzika :))
larkaa kaczkę ustrzelimy i na obiad zrobimy 

aga221122
mama Jurandzika :))
Malina: Tak mamusiu, ja je uwielbiam

. Chcę więcej i więcej zingerów. Najlepiej tych z Bielan koło Piotra i Pawła, a może tak czasem Pizza Hut. Niedaleko mamy :-):-):-)

. Chcę więcej i więcej zingerów. Najlepiej tych z Bielan koło Piotra i Pawła, a może tak czasem Pizza Hut. Niedaleko mamy :-):-):-)Ja z McDonalda raczę się tylko latte, ewentualnie lodami lionami
Jak byłam mała jeżdziłam tam z tatą w niedzielę i zjadałam bigmaka i dwa hamburgery i frytki, miałam niezły spust. I chyba mi się przejadło, a poza tym po takim żarciu w siódmej klasie ważyłam 80 kilo. Jak z siostrą zamawiałyśmy pizzę to musiałyśmy dwie duże, bo pół dużej to ja na przystawkę mogłam zjeść. No i doigrałam się, takie czasy pewnie już nie wrócą, pizzy nie tknęłam od 9 lat:-(
Jak byłam mała jeżdziłam tam z tatą w niedzielę i zjadałam bigmaka i dwa hamburgery i frytki, miałam niezły spust. I chyba mi się przejadło, a poza tym po takim żarciu w siódmej klasie ważyłam 80 kilo. Jak z siostrą zamawiałyśmy pizzę to musiałyśmy dwie duże, bo pół dużej to ja na przystawkę mogłam zjeść. No i doigrałam się, takie czasy pewnie już nie wrócą, pizzy nie tknęłam od 9 lat:-(
reklama
Głupie pytanie - co to jest zinger? Rany jaka ja zacofana jestem!ostatnio...zingera....musiałam!
Te, Malinka, dzieciaczki lubią zingerki, taaaak?

Z fast foodów - czasem pizzę
raz na rok kebab i to wszystko
Ale co to jest zinger?

Ostatnia edycja: