reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

dzięki dziewuszki

a ja czekam od was na wieści o kolejnych dzidziusiach .Dzisiaj właśnie koleżaNKA MI Powiedziała że spodziewa się w maju o sory ,że tak piszę ale to Nikodem coś mi tu naciskaaaa

Kilka dni temu tesciowa sie nas zapytala czy jestem w ciazy :sorry: skad ten pomysl? Nie wiem, ale pamietam ze jak bylam w ciazy z Mackiem to tez mi ktos ciaze "przepowiedzial" takim pytaniem :-pOby sie teraz nie sprawdzilo bo wole poczekac jeszcze na kolejne malenstwo. Jak na razie nie ogarniam opieki nad dzieckiem i pozostalych obowiazkow.

No a naokolo mnustwo kolezanek rodzi dzieci z tego roku 2009:-) tylko wszytskie jak na zlosc mieszkaja daleko od nas :cool:

reklama
dawno ,dawno temu to nic nie mówili i między moimi chłopcami jest 1,5 roku różnicy czyli zaszłam po 10 m-c i żyję i znowu jestem szczęśliwą mamą i jest Ok
za górami za lasami...:-D ten początek zaczyna się jak w bajce..a tu nie ma księciunia ani karety..tylko przeglądy podwozia...echhh

Czyli co? Na razie nie zakładać wątku pt "młodsze rodzeństwo pociech lutowych" ? :-p

Ja dzis rano o mało zawału nie dostałam...moja ginka przepisała mi lekarstwo o nazwie Albothyl....co ja dziś rano przeżyłam a to się okazało że to normalne objawy..ufff, jak dobrze, że jest net!:tak::tak:

Ardzesh, Mysia, Mamaflavi????:)))-czekamy na wiesci!!!!!!!!:))))))
Ja tez nie dostalam jeszcze @ ale nie czuje sie na ciaze, wiec pewnie wszystko oki:) My planujemy starać sie o nastepną dzidzie w przyszlym roku w lipcu....ciekawe czy nam wyjdzie...:)

Jolek- uffff-dobrze ze bylaś u lekarza!! Dbaj o siebie!!!!!!!

Niunia, ja nie, tzn. nie przypuszczam, bym byla. :no: Moze nie jasno to sformulowalam ale chcialam powiedziec tylko to, ze i u mnie jeszcze nie bylo okresu po porodzie i ze sie na niego nie zapowiada.:cool2:
A co do Waszej kolejnej dzidzi, to bede trzymala kciuki! ;-)

Szkoda, ardzesh i mysia :-p

megusku, ja bardzo bym chciała, udzielać się w takim właśnie wątku, ale poczekam, aż Karol pójdzie do przedszkola. Choć nie ma dnia, żebym nie myślała o kolejnym dzieciątku. Serce mówi jedno a głowa drugie...

wiecie co, ja też jakoś ostatnio często myślę, że Matik mógłby mieć siostrzyczkę, tęskni mi się za brzuszkiem:zawstydzona/y: ale nie nie nie, jeszcze trzeba poczekać:tak::tak:

reklama
Ja już absolutnie NIE planuję ciąży , ale Wy dziewczyny , które myślicie o kolejnym dziecku nie czekajcie długo . Już teraz różnica w wieku rodzeństwa wynosiłaby 1.5 roku a to super odstęp . Takie dzieci mają ze sobą dobry kontakt , podobne zainteresowania . Więc i ja czekam która z Was pierwsza znów przekaże nam radosną wiadomość :tak:

Do góry