reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
w nawiązaniu do wczorajszych wizyt robię dobowy pomiar moczu :D Ale mam zabawę! Jutro z rana KTG a potem spokojny weekend. W trakcie jedne z wizyt wczoraj bardzo przykra sytuacja mnie spotkała, wróciłam zdenerwowana zachowaniem lekarza i jego komentarzami dot. mojej tuszy. Na szczęście rodzina bardzo mnie wspiera, D. jest aniołem i już mnie to tak dzisiaj nie boli, nabieram dystansu.
I już wiem gdzie rodzic na pewno nie będę :)

długo by opowiadać :) zaczęłam w dużą wagą i kończę niestety z jeszcze wiekszą. Grunt, że już bliżej końca niż dalej i będę mogła powalczyć z kg :) :)

december najważniejsze aby z dzidzią było w porządku i lekarz jest od tego aby to kontrolować a nie Twoją wagę.
Ja też startowałam z wagą ciężką jak na moje 158cm a przecież już niedługo i będziemy się pozbywały zbędnych kg i w niedługim czasie wszyscy będą nam zazdrościć super figurek - normalnie same sexy mamuśki będą śmigać po ulicach :-).

młodak podoba mi sie ta wizja...

Ale do top model nie mam szans sie dostac.... za niska jestem :) i tej wersji bede sie trzymac :p

reklama
December, ani mi sie waż przejmować zachowaniem jakiegoś kretyna i jakimis niestosownymi komentarzami! To on ma problem, a nie Ty!!! I rzeczywiscie nie wracaj tam, bo Twoje samopoczucie teraz najważniejsze i już!

Do góry