reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Właśnie przeczytałam, że mb89 urodziła dzisiaj:-D Czadowo. Znaczy, że znowu zostaję wraz z garsteczką na placu boju w okolicy 40 tygodnia;-) Widać taka karma. Dzidźkom u mamy nadpodziw dobrze;-)

Mamuśka oj nie pośpię na bank:rofl2:

reklama
Witam się i ja lepiej późno niż wcale:-D ale dziecko to prawdziwy pochłaniacz czasu;-) Ale nam się dzieciaczków już urodziło w listopadzie, a to dopiero początek:tak: ciekawa jestem, która urodzi w mikołajki:-)

spokojnie:-D potowarzysze wam pewnie do polowy grudnia lol;-)

moja kolezanka wczoraj urodzila 12 dni po terminie synka (indukcja) ekhm.. 4800:szok::szok::-D naturalnie:-D
a uwierzcie miala taak malutki brzuszek:sorry2: byla sensacja szpitala:-D

ja mam dzisiaj wizyte u polskiej ginekolog na 12... ide zobaczyc co i jak i sprawdzic bo mysle ze na sam koniec ciazy chyba jakas infekcje zlapalam:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y: a tutaj przeciez mi nic nie powiedza :baffled:

juz piateczek ale ten czas leci...

Witaj tiluchna jak sie czujesz? Ja to strasznie , ale jak sobie pomysle co mnie po porodzie czeka to wole jak najdluzej pochodzic z brzuchem :-)
Zazroszcze wizyty, ja dopiero we wtorek mam bo w ten mi przepadla bo maly goraczkowal ale na szczescie to tylko jakis wirus byl i 3 dni gor. I koniec choroby .

smutnamama - :-D:-D no to jest jedyny + sytuacji w ktorej jestem,
kozystam z czasu dla siebie, ciszy, spania kiedy moge, fajnego jedzonka i ogolnego dogadzania
jest jeszcze troszke nierealne dla mnie ze na dniach taki maly szkrab bedzie lezal kolo mnie i plakal o papu:-D

a jak sie czuje? sama nie wiem... dzisiaj to samo pytanie zadal mi rano maz
odpowiedzialam - czy chcesz uslyszec prawde ? czy wyuczona odpowiedz przeznaczona dla 99% spoleczenstwa?:-p ogolnie czuje sie jak wiekszosc kobiet w 40 tyg ciazy ktora jeszcze nie urodzila
wczoraj przyszly mi buty - moje ukochane Timberlandy.. nawet ich przymierzyc nie moglam buuuuuu
nogi tak mi spuchly:dry: i to w ostatnich dniach...

smutnamamo - ciesze sie ze synek juz zdrowy!!

Najgorzej wlasnie puchnac , ja na szczescie jeszcze tego nie doswiadczylam w tej ciazy, mam nadzieje ze mnie to ominie za to wyrwala bym sobie kregoslup wraz z miednica a niby 10 kg przytylam tylko i stoje z waga nadal

cześć dziewczyny, ja dziś idę na kontrolę do poradni cukrzycowej. nasłucham się pewnie, bo nie za fajne wyniki mam:/ a poza tym, kurczę, ciekawa jestem kiedy u nas się zacznie i jaka duża nasza Mała:D brzuch mi się taki ogromny zrobił, a prawie nic nie przytyłam, że aż strach myśleć, ile kg ma to nie-takie-małe Maleństwo:D wizyta u gin dopiero we wtorek, więc zobaczymy...

miłego dnia:-)

reklama
smutnamama - ja dopiero od paru dni mam opuchniete stopy:szok: wczesniej nic:no:

Ty jestes szczuplutka, co to jest 10kg:-D super

ja juz pewnie 20+ - nawet na wage nie wchodze ;-)

Tigi - powodzenia w klinice &&&

Do góry