reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek wielka buzia:-)

Czytałam o tym ojcu.
Kumpela wysłała mu nawet kase na konto. Można zbierać ciuchy, choć myślę że kasa jak najbardziej też sie przyda:-) Wiem że mleka ma pod dostatkiem aż nadto:tak:

reklama
Z facetem jest historia taka, ze od polowy maja zostal sam z dwojka dzieci- 2 miesiecznym bobasem i 15 letnim chlopakiem. Zona zmarla na serce. Nie ma pracy, mieszkania ( mieszka w takim lokalu z boku bloku, po dzialalnosci gospodarczej jakiejs). Walczy o mieszkanie. A W-chu strasznie ciezko jest o prace. Sama wiem, bo moj brat byl przez 2 lata bezrobotny. A on teraz to musi sie zajac tym niemowlakiem.

Kasiu - no mieliśmy być teraz, ale sie nam przesunęło i albo uderzamy w tą, lub następną sobotę:tak: i tylko na tydzień:-(
NIE MA WOLNYCH MIEJSC NAD MORZEM!!!
Nonek - no widziałam jak się zaangażowałaś, buźki:-)

reklama
Prezcytałam ten wątek o rozpuszczonym dziecku i zgadzam się z Tobą Kate-ono jest za małe na tersury-mój też się domaga zabawiania i nie lubi być sam-tłumaczę to sobie że jest toważyski i nic innego nie zrobie-jest jaki jest.

Co do tego faceta to wkońcu muszę się wybrać do banku i zrobić przelew:-).

Dawid przechodzi etap rozpoznawania ludzi.Jak ostatni przyj siostra M.to się rozbeczał na jej widok!!!!!!;-)
Najbardziej się boje kryzysu 8 m-ca!!! Długo to trwa??????:-p

a jak wasze dzieci śpią w te upały w nocy???? Bo mój się obudził koło 2 i darł paszczę na całły dom....niechciał ani pić ani jeść!!!!!!! :-):-):-)

Do góry