reklama

mamusie grudniowe:)

atol Julka sama zawsze rwala sie do roznych rzeczy. Jak miala 17 m-cy chodzila sama po schodach, bardzo duzo mowila. Poszla do zlobka. Tam bardzo szybko skonczyly sie pampersy. W dzien nie nosila w ogole. Tylko na noc prawie do 3 lat. Ale za to jaki charakterek. Czasem zabic to malo. Nie mowiac o gadaniu. Paszcza jej sie nie zamyka.

reklama
Nieustotku martwiłaś się że Twój maluch nie śpi i moja poszła w ślady Twojego synka. Od 5 rano do 18 nie przespała twardo nawet 10 minut. Wkońcu wzięłam na spacer, potem nakarmiłam i padła, ale ciekawe na jak długo.
Mam wrażenie że nasza mała ma fazę że musi ciągle czuć mamę lub tate, jak tylko ją odkładamy to się od razu budzi i jest tragedia, czy tak mogą mieć maluszki??

U mnie też coś przestał spać... Znaczy się śpi co drugą przerwę między karmieniami, coraz mniej :-( A mamusia też nie może spać :-(:-(:-(

Moja też ma taki czujnik :tak: wczoraj chciałam iść na zakupy i nie było mnie w domu raptem 40 minut to się darła i darła :eek: potem jak wróciłam to była strasznie niespokojna i w sumie nie spała od 14:30 do 20:00 :-(
Za to dziś to odrabia śpi i śpi :-D

a ja za bardzo pochwalilam Helenke i tak mi dala tej nocy do wiwatu ze hej myslalm ze sie wsciekne, tez jakis kurde czujnik sie jej wlaczyl, jak ja nosze lub na rekach trzymam to luz, odkladam do kolyski i afera:no:

poza tym chyba ma alergie na bialko mleka krowiego, musze z nia isc do alergologa, ma non stop zapchany nos, nawilzanie, gruszki fridy nic nie pomaga, zapchany a flukow nie ma, zezi ze sluchac sie nie da jakby sie miala zaraz uduic, innych ojawow nie ma, na sierpniowych mamach mam specjalistke od alergii bo ma dwojke alergikow w domu i u jej synka wlasnie tak sie objawila alergia:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry