reklama

mamusie grudniowe:)

tez chyba wezme ta szczepionke ale cena poraza!
tu wiecej dla zaiteresowanych :Pneumokoki

Roni dasz rade glowa do gory! to 6 tydz wiec poprostu masz kryzys laktacyjny. ja zreszta tez maly sie nie najada, chce jesc co godzine :szok:

reklama
Ja mam tez juz recepte na szczepionki ale bije sie nawet isc do apteki, tutaj takie drogie lekarstwa. bedzie szczepionka kombinowana plus na zoltaczke, mam tez recepte na plasterki. Ale szczepic bedziemy dopiero za 1,5 miecha.

Roni nie poddawaj sie, dobrze ze duzo pijesz, ale czytalam ze nie nalezy przesadzac powyzej 3 litrow bo moze to przyniesc odwrotny skutek i rozcieczyc totalnie mleko i nie nalezy pic wiecej niz 0,5 l na raz.
Poza tym nie miałam jeszcze kopru włoskiego (bo tu nie ma) pilam jakis tam proszek ktory mi polecili w aptece z galaktoza przed kazdym moim posilkiem i potem jak przyjechal koper z Polski to i ten proszek i herbatki ze 3 dziennie.

A co do butli to ja uwazam ze jak Jas bardzo glodny i naprawde juz sie wscieka - bo moja to byla totalna terrorystka i az spazmow dostawala to podaj mleczko, ale nie umiem Ci poradzic jakie, ja daje Nestle -dla matek karmiacych piersia jako uzupelnienie, mleko to posiada zespol bakterii i innych drobnoustrojow jak w naszych mleczkach. Podawalam najpierw cyca do oporu, potem szybko butla i znowu cyc, aby caly czas mala ssala i wplywala na produkcje mleczka. A tak naprawde to mleko sie zaczelo na bogato produkowac po takim zdazeniu, ze nakarmilam mala cycem, butla i musialam jechac na miasto z nia, wiec 4 godziny jej nie karmilam bo spala smacznie w aucie. jak wrocilam to bylam zalana mlekiem i ona tylk jednego cyca byla w stanie zjesc (wczesniej ZAWSZE DWA) wiec po 3 h zjadla nastepnego i juz.

Mam bardzo wazne pytanko, na co wasze pociechy byly szczepione pzy urodzeniu, bo tutaj sie nie szczepi na nic gdyz Francja to niby "region bezpieczny" no ale Myszka bedzie czesto w Polsce.

Rany Ilona ma okropnie!!!
W ciąży facet wredota był czasem, teraz Filipek szpitale, choroby i traumy szpitali z przed wojny:no: :wściekła/y: :szok:

Byliśmy wczoraj na szczepieniu. Minis bardzo płakał. Potem padł ze zmęczenia.
Waży 5140 :-) 6 tygodni i jaki wielgasny:happy: Wodniaka nie ma, wchłonal sie

pingwinek-u nas szlo na pierwszy rzut :gruzlica i WZW B
Roni..jest taka ziolowa herbatka lekko stymulujaca produkcje mleka.Ja sama ja popijam.Na brak pokarmu nie narzekam...moze to jej zasluga.Sa w niej ziolka uspokajajace i koperek na lepsze trawienie dla maluszka.Taka zwykla w torebeczkach do zaparzania..byleby nie HIPPa..to jest instantowy syf.

luckymama........wodniak??????
moj Mikolaj mial krwiaka poporodowego na glowce...rowniez sie wchlonal..a reszta stwardniala.Troszku znieksztalcona czaszka,ale lekarka mowi ze w miare wzrostu czaszka sie powieksza i nie bedzie tego zupelnie widac.Jednym slowem..."ma sie rozejsc po kosciach"

Roni ja na poczatku i jak mialam kryzys laktacyjny pilam herbatke mlekopedna z Herbapolu. Polecam. Fix Mix czy jakos tak.
Ja dzis bylam na wizycie u gina. Niestety moj organizm nie toleruje Cerazette i dlatego caly czas podkrwawiam. Musimy sobie dawac jakos inaczej rade. Hmmm. Ale rozmawialam chwile o Nieistotnej z nim. Powiedzial, ze wogole w Szczecinskim jest tragedia z lekarzami i pielegniarkami. Wszyscy dobrzy pracuja w Szwabii. Zostaly tylko konowaly. Podobno w tej chwili szukaja ponad 300 lekarzy na gwalt do zatrudnienia w tym rejonie Polski. Tak sobie pomyslalam, ze tam zostaly same smierdzace leniwe i niedouczone piguly.

reklama
Milka zarabisty avatar. Ja tak wygladam jak Julka i Marianna zaczynaja rownoczesnie sie awanturowac i w miedzyczasie jeszcze dzwoni telefon.;-);-);-)
Moje dziecie namietnie od pewnego czasu wcina sobie piastki. A na glodna nie wyglada. Nie wiem o co jej chodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry