reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

aenye gratuluje zakupow. Ja sie wybiore w przyszlym tygodniu. Wiosna idzie...trzeba sie jakos ubrac:-)
Ja mialam bardzo ciezka noc. Latanie z Julka do ubikacji, przebieranie spodni od pizamy 3x, sama tez latalam i jeszcze karmienie Majeranki. Ciekawe kiedy ona zalapie tego paskudnego wirusa. A moze nie? Oby. Ja mam dosc. Wygladam jak cien, chyba bede straszyc w dzien.

reklama
Nonek, może wcale nie załapie - my mieliśmy jakieś przeziębieniowe mega ścierwo (gorączka, nie miałam siły wstać z łóżka, potem jeszcze przelazło mi na zatoki i zrobiło zapalenie zatok, brr), a Piotruś nic, zero. Tylko miał przez dwa dni pleśniawki... Te niemowlaki to są maszyny ;-)

Aenye, gratuluje zakupów :)

aenye gratuluje zakupów :tak:
u mnie mąż był przeziębiony i ani ja ani Milenka nie złapałyśmy nic od niego ;-)

a tak to się cieszę bo mąż ma tydzień wolnego i wreszcie sobie sapne :-D i musze pozałatwiać wszystkich lekarzy bo od wypadku nic w tym kierunku nie robiłam a dalej mi coś w miednicy chrupie :-p :zawstydzona/y: nie mówiąc o szkle w prawej dłoi które wreszcie trzeba wydlubać :sick: :dry:

Laseczki a kiedy sie chcecie wybrac do Paryza?? Ja w drugiej polowie czerwca mam wolcy zamek. A jak w innym terminie to moze jakos sie spotkamy w Paryzu??????? Bardzo bym chciala.

nonek my tez mielismy z mezem ta grype jelitowa a malemu nic!
lekarka powiedziala ze to dzieki pokarmowi z piersi, otrzymal przeciwciala i go ominelo!
takze karm ja czesto i nic jej nie bedzie!

pingwinek nie kus
ja bym bardzo chetnie przyjechala
o Paryzewie tez wczoraj gadalismy zeby skoczyc
kurf
czyli co? mam tachac dziecko do ******go urzedu gdzie w **** ludzi i wirusow? i co ? zrobie mu fote a on sie zmieni za chwile?? i jak ja mu to zdjecie ***** zrobie
co jak co ale ta nasza biurokracja jest pojebana
poza tym ja NIE MAM zadnego kurewskiego aktu slubu!!!

ja jeszcze nie bylam w paryzu a bardzo chcialabym sie kiedys wybrac :-)

sugar strasznie to popier... z tymi paszportami i jeszcze dziecko kaza brac nie wiem na jaka cholere?? to ze nie masz aktu slubu to akurat nie problem jakbys miala to trzeba wziasc!

Sugar - a ty to JueSej lecisz, to i wiza potrzebna :tak: więc najpierw paszport.. potem wiza... i też to czekanie i pierdolenie się z papiurami i innymi syfami :baffled:

No i wizyta w ambasadzie.. no ale to akurat usprawnili, umawia się na konkretną godzinę.

Mnie dziś jakiś dół łapie, bo ani się ruszyć z tego domu. Na narty już lipa, na spacer za zimno i za wietrznie, na dłuższą wycieczkę za buro, szaro i brzydko, nawet nie mam do kogo wyskoczyć na pogaduszki, bo wszędzie jakieś świnki iinne grypy - jeszcze mi tego brakowało...:baffled: No jak ja nienawidzę przedwiośnia. A w błocie to już praktycznie toniemy. k mac. Ide do wyżywaczki.

reklama
Do góry