Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja rowniez witam!
Lukasz zrobil sie wystarczajaco wysoki, zeby sie wspinac na krzesla w pokoju jadalnym. Wczoraj go znalazlam stojacego na krzesle przy stole. Wlasnie sie zamierzal wdrapac na stol
Chodzenie juz opanowal do perfekcji. Juz prawie wogole nie raczkuje. To mi bardzo ulatwia sprawe bo nie musze go juz tak duzo nosic :-)
A tak wogole nie wiem czy to moj synek jest taki zywiolowy czy to tak chlopczyki maja, ale on jest w ciaglym ruchu i wszedzie go pelno w calym domu. Nie usiedzi w miejscu ani jednej sekundy. Kolezanka i siostra mojego meza maja dziewczynki w dokladnie tym samym wieku co Lukasz i one sa takie spokojne i prawie sie nie ruszaja (bawia sie w jednym pokoju, a Lukasz buszuje po calym domu). Tak sie zastanawiam czy moje dziecko nalezy do lobozow????