reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej wam

co tu tak pustawo,,ja osttanio sama ze soba klikam:shocked2::dry::sorry2:...

U mnie @ dalej nie ma,,ale ciazy tez,,bo tempka moja z rana to 36,6 i lipa,,dupa nie tym razem...

reklama
Witam, Ewcia i jak jest @ ? ja za to 10 dc i nadal plamie...:/
Teraz jestesmy na etapie przeprowadzki, nie wiem wiec jak czesto dam rade zagladac.
Trzymam kciuki za was! Ja sobie odpuscilam, nie mierze nawet temp,nic :)

Hej,

coś te kciuki chyba słabo zaciśniete były ........

jednak kolejnego marcowego maleństwa nie będzie :blink: @ przyszła i rozpoczął się kolejny cykl :tak::tak::tak:

przykro mi, może tym razem się uda

czesc kochane staraczki
ja juz po (cale szczescie) i mam mojego szkrabika po drugiej stronie brzuszka; urodzilam coreczke i mam teraz parke :-D
jest super, maly nie jest zazfdrosny; Weronika grzeczna i ladnie spi :tak: a oto ona
http://imageshack.us
i z braciszkiem
http://imageshack.us
zycze wam wszystkim,zebyscie szybko zafasolkowaly i lekko przechodzily ciaze; ja bylam miesiac na podtrzymaniu, nic ciekawego - 2 tyg w szpitalu; ale czego sie nie robi :-) teraz pozostaje sie cieszyc kazdym nowym dniem
buziaczki dla wszystkich :-D

WOW, jakie śliczności :tak: Gratuluję!!!!!!

gwiazdeczka owocnego wypoczynku :-D

u mnie tyz nic... robilam tescik i nic i tego samego dnia dostalam @:wściekła/y: a to az 12 euro test......... och och drogie zeby robic za kazdym podejrzeniem........

buuuu, prykro mi

Czesc czołem,,,dzien dobry

U mnie *****,jedna krecha,,czyli normlaka,,ale gdzie ta @,,,:sorry2:

hmm.........szkoda ale jeszcze nie wszystko stracone, póki nie ma @......

Oj wielka szkoda, ale jaka oszustka, ta sie nie ladnie spoznila...to trzymamy kciuki za nastepny cykl.
Ja dopiero dzis sprawdzilam jaki u mnie dzien cyklu...dziewczyny czuje sie super z takim podejsciem.a co ma byc to bedzie:)

witam po ......... powrocie :tak::-D:tak:

ja własnie skonczyłam @ i jeszcze kilka dni i bedzie dobry okres na intensywne przytulanki :tak: i chyba psychika też juz w porządku, bo w poprzednim cyklu chyba była blokada :tak: a teraz jest pełen optymizm, pozytyw i ......... przyjemność :tak::-D:tak:

i tego też Wam życzę :tak: spokoju ducha, optymizmu i wiary,że sie uda :tak::-D:tak:

miłego popołudnia i przytulasnej nocki :cool2:

no mamusie to chyba jeszcze nie sezon na nas :-D ale na pewno jak juz sie jednej uda to i reszta predko poleci bo to tak zawsze;-)

no mamusie to chyba jeszcze nie sezon na nas :-D ale na pewno jak juz sie jednej uda to i reszta predko poleci bo to tak zawsze;-)
no tylko kiedy

jarzebinko no to do dziela

ja mam,,ale moj m wraca w sobote na 3 tygodnie,,takze na owulke musi sie załapac,,bo zostanie prawie do nastepnej @,,,ale jakos wiem,ze to nie czas jednka na mnieee:dry::sorry2::shocked2:

ale jakos wiem,ze to nie czas jednka na mnieee:dry::sorry2::shocked2:

wiem, nie wiem, czas nie czas........więcej optymizmu i wiary,że się uda..... słoneczko piękne za oknem, ciepełko, romantyczne długie wieczory i co ma się nie udać ....... uda się i tyle, i tylko takie myślenie włańczamy..... będzie dobrze i będą sukcesy, pomalutku a każda ujrzy te II kreseczki ..... :cool2::tak::cool2:

miłego :-):-):-)

reklama
wiem, nie wiem, czas nie czas........więcej optymizmu i wiary,że się uda..... słoneczko piękne za oknem, ciepełko, romantyczne długie wieczory i co ma się nie udać ....... uda się i tyle, i tylko takie myślenie włańczamy..... będzie dobrze i będą sukcesy, pomalutku a każda ujrzy te II kreseczki ..... :cool2::tak::cool2:

miłego :-):-):-)
wiem,ze moze kiedys ujrze,,ale kiedy,,ot jest pytanie jarzebinko??

pozdrawiam

ide ogarnuac mieskzanko i szykowac sie do biwaku,,,

Do góry