Mou Ala skończy w kwietniu 5 lat, ale zakon - odpada:-) Ja to tam jestem liberalna matka, gorzej mój mąż - on już zapowiedział że będzie za nią z lornetką i sztucerem na randki chodził;-)
A wy nie widzicie moich suwaczków??? Bo tam jest wiek mojej córki?? Jak nie to muszę coś poprawić...
Mou ja Ci życzę żeby te bóle to wiesz co....Moja koleżanka opowiadała że miała takie straszne bóle i nie wiedziała jeszcze że jest w ciąży. Ja też raz tak miałam że myślałam że po serduchowaniu zadzwonię na pogotowie takich dostałam skurczy...Ale nic to nie dało niestety...
Pajka zapisz mnie proszę na testowanie na 21 kwietnia - wcześniej nic z tego ....
Co do mleka - ja nienawidzę od dziecka, i moja córka od kiedy skończyła rok też nie piła,bo nie chciała - jadła tylko kaszki. Tak więc da się żyć bez mleka, niektórzy twierdzą że nawet lepiej bez:-)
Dzwoniłam dzisiaj do gina ale nikt nie odbierał, spróbuję jutro pod warunkiem że sajgonu w pracy nie będzie jak dzisiaj...Ale jeśli mnie umówi to i tak albo zaraz po owu albo przed samą @ - zależy kiedy będzie miał miejsce...Poza tym polecę na hormony tak dla siebie.Muszę się z nim naradzić co z następnym cyklem - może da mi coś na owulkę???
Dziewczyny pytanie -czy CLO bierze się od 1dc??