reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

najwidoczniej kazdy laekarz inaczej mój mi zabronił i sama się przekonałam zeby nie podawać bo podczas gorączki mleko się ścina tak jak kazdy nabiał dlatego sie go nie podaje bo dzieci wymiotują. MOje dziecko w ostatnich dniach miało stan podgoraczkowy 37.2 i jak jej podałąm mleko to zaraz zwróciła i od razu wiedziałam że jest coś nie tak i termometr pokazał 37.2. Tak wiec kazdy robi jak uważa ale po co męczyć dziecko wymiotami jak zwraca tylko po nabiale samo za siebie mówi że coś jest nie tak

moje dziecko nawet przy temp 39 st nigdy nie wymiotował po mleku...

reklama
Pajkaa - czyli o? mierzyć od jutra po staremu i mieć gdzieś jak wykres zaszaleje??? :-)
co do mleka, to ostatnio - wtedy co wymiotowałam 3dc dokładnie - napiłam się ciepłego mleka bo żołądek miałam cały ściśnięty... i po minucie zwróciłam twarożek :-D

Mou ja bym mierzyła starą metodą ...proponuje zmierz i tu i tu i zobaczysz jaka róznica...
nie wiem czy to sie tyczy zwyklego mleka czy modyfikowanego...moj po MM nie wymiotuje w ogóle... jak ma temperature...

0,nasze mamusie staraczki

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

SIWA 15 marzec

LOLCIA

KARIIN 25 marzec

FIOLETOWA 26 marzec

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

NENETE listopad 2012

IZA listopad 2012

MAMA listopad 2012

IZA I MAMA gratulacje ślicznych dwóch kreseczek:) Mama koniecznie wstaw swoją drugą kreską bo to na nas działa bardzo mobilizująco:-)
Witam nowe dziewczyny i zachęcam do pisania. Wesoło się tu zrobiło:tak:
Jetem już druga na liście do testowania!!!!!!! Szkoda, że nie można choć trochę wcześniej. Ta druga część cyklu wlecze się w nieskończoność :baffled:

Ostatnia edycja:
Moniś - ja 4 na liście he he :-)
Pajkaa - taki miałam właśnie zamiar. Sama jestem ciekawa jak wielka będzie różnica.

Trochę mi po nospie przeszło. Ciekawe czy właśnie się uwolniły jajeczka, czy ciałko żółte rośnie już czy dopiero się uwolni jakieś jajo ??? :rofl2::-D

Mou Ala skończy w kwietniu 5 lat, ale zakon - odpada:-) Ja to tam jestem liberalna matka, gorzej mój mąż - on już zapowiedział że będzie za nią z lornetką i sztucerem na randki chodził;-)
A wy nie widzicie moich suwaczków??? Bo tam jest wiek mojej córki?? Jak nie to muszę coś poprawić...

Mou ja Ci życzę żeby te bóle to wiesz co....Moja koleżanka opowiadała że miała takie straszne bóle i nie wiedziała jeszcze że jest w ciąży. Ja też raz tak miałam że myślałam że po serduchowaniu zadzwonię na pogotowie takich dostałam skurczy...Ale nic to nie dało niestety...:eek:

Pajka zapisz mnie proszę na testowanie na 21 kwietnia - wcześniej nic z tego ....

Co do mleka - ja nienawidzę od dziecka, i moja córka od kiedy skończyła rok też nie piła,bo nie chciała - jadła tylko kaszki. Tak więc da się żyć bez mleka, niektórzy twierdzą że nawet lepiej bez:-)
Dzwoniłam dzisiaj do gina ale nikt nie odbierał, spróbuję jutro pod warunkiem że sajgonu w pracy nie będzie jak dzisiaj...Ale jeśli mnie umówi to i tak albo zaraz po owu albo przed samą @ - zależy kiedy będzie miał miejsce...Poza tym polecę na hormony tak dla siebie.Muszę się z nim naradzić co z następnym cyklem - może da mi coś na owulkę???
Dziewczyny pytanie -czy CLO bierze się od 1dc??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry