reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

mama gratuluje i caluje w brzusio :-)

a ja mam dola i to okropnego, moj M mi dzis twardo powiedzial 0% nie ruszaja sie, i jak by do mnie to dotarlo, staram sie znalesc jakas nadzieje ale wszystko co czytam to mnie dobija, chyba sie poddam... bynajmniej dzis sie poddaje... potrzebuje przerwy, szkoda ze ja taka upierdliwa jestem i uparta nie moge glowy wylaczyc, nic nie robie od czasu wynikow tylko czytam i czytam robie tylko minimum co juz musze zrobic, ehh czuje sie beznadziejnie, nie zadaje sobie pytania dlaczego ja, na kogos musi trafic i padlo na mnie, teraz moze jak sie z tym pogodze to znajde sile do walki i moze uda sie invitro, ale bedzie mnie stac na jedno rocznie to jeszcze mam 8 lat do 35 to powinno sie udac, mysle ze najgorszy bedzie poczatek.

ok nie przynudzam, i postaram sie nie dolowac ani was ani siebie.

Karin przepraszam że tak prosto z mostu ale przecież masz już 2 dzieci i udało się!!! Więc to wszystko to chwilowa niedyspozycja a nie dożywotnia!! Takie rzeczy się leczy!!! Mój lekarz i innych tu dziewczyn też nie dawał nadzieji a jednak się udało!!!Nie załamuj się, masz jeszcze czas a dwójka dzieci w tym wieku to już sukces:-)Bierej się w garść i bierz za leczenie tego swojego!!! Ja wiem że będzie dobrze!!

reklama
Pajkaa dopiero teraz przeczytałam o badaniu - daj znać, ale jak dla mnie to nie było i nie ma się o co martwić:-)
Mou szalej, szalej to ja mam mniejsze wyrzuty że nie tylko ja tak mam:-) I nawet nie wiesz jak mi ciężko teraz bo nie testuję bo nie ma sensu. A tak bym sobie zatestowała.....Może alkomat kupię???:-DTo chociaż tak zatestuję:-D
Fioletowa będzie super owu zobaczysz!!
Moniś no to zaczynaj ten nowy szczęśliwy cykl - piszemy się na grudzień??? Ja bardzo chętnie:-)

Ostatnia edycja:
Enya ja jeszcze mam cichą nadzieję na listopad. Ale grudzień też mi odpowiada i jak teraz nie wyjdzie to walczymy o grudzień :tak: Mou napisała, że mam ładny wykres, więc dostałam skrzydeł ;-)i już marzę o testowaniu :-D

Moniś - bo masz śliczny wykres :tak:ten pomiar 9 dc jest totalnie zaburzony przez alkohol i chorobę, więc zaznacz go jako zaburzony, a 14dc oznacz sobie jako granicę wyższych temperatur a zobaczysz jak linia podstawowa poprawi Ci humor, i sprawi że wykres będzie jeszcze ładniejszy :tak:
Enya - Kariin już o tym pisała kilka razy, więc pewnie się na mnie nie obrazi jeśli Ci odpiszę w jej imieniu - (prawda Kariin ... ????) No więc tak: Kariin obecny mąż to nie tata biologiczny jej dwójki dzieci. Kariin i jej obecny ukochany pragną mieć swoje dziecko, i rozumiem jak bardzo jej mąż chce mieć z nią ich własne biologiczne dziecko, mimo iż mają swoją ukochaną dwójeczkę. Dla mężczyzny to sprawa honoru, to dlatego jej mąż tak bardzo jest z nią zżyty, i tak bardzo interesuje się całym jej cyklem. To niespotykane u pracownika więziennego, których trochę znam, a cała moja rodzina to policjanci. Taka służba wykańcza, a to że mąż Kariin jest tak wrażliwy to ... no cóż! TO ZŁOTO :-D:-D
Kariin - w sumie ten post wyżej był bardziej dla Ciebie - jak Was podziwiam :tak:

Pajkaa - no chwal się tym cudeńkiem i wstaw zdjęcie z usg ... pliiisss....

Mou ja się w nim zakocham jak mi tempka 9 ani 10 marca nie zleci w dół :-) teraz jest dla mnie jak czary mary. Nie łapię tego wykresu. Zrozumiałam, że ma lecieć w górę, więc jestem teraz podjarana poranną wyższą tempką :tak:

Moniś - he he - jest śliczny :tak: miałaś piękną owu, do dzidziusia już tylko jeden krok. Masz owu - jesteś płodna. Teraz trzymać kciuki co by nie spadła jeszcze kilka cykli (czytaj 9) :-)

reklama
dziewczyny tak się zdenerwowałam, ze aż się poryczałam:-(
Moja bratowa (nie wiem czy pisałam ale w rodzinie adopc. miałam 2 braci) właśnie tak mnie opierd. przez telefon jak jeszcze nikt. Miała dać jej sofę której już nie potrzebuję bo kupiliśmy łóżko małżeńskie. Ale drugi brat dał jej swoją i wyszło nieporozumienie, ze już mojej nie potrzebują. Dzisiaj dzwoni, ze chce a ja ją już wydałam sąsiadce.... :zawstydzona/y: Przyznałam, ze mogłam zadzwonić się upewnić ale uznałam, ze nie chcą. Bartowa z bratem są trochę z tych, którym się należy i już. Ale narobiła szumu. To że mnie nawrzucała to kit, ale zadzwoniła do drugiego brata że się ma nie wpierd... i teraz wszyscy będą mieć do mnie pretensje:hmm:

Mou, kochana, 9 ale czego? dni? kresek? :zawstydzona/y:

Do góry