reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Zobaczymy już niedługo.
Ty i Marcia w sobotę ? Chyba, że coś pomieszałam :D
Ja mogę 22 bo mąż chce prezent na urodziny :D

Oby się wam życzenia porodowe spełniły! Trzymam kciuki :)

Dałam o 22 butlę Huberowi 110ml wydoił i spał do 3.20 :0 szok! Teraz kończy pić i ciekawe do której po śpi ale za te ponad 5 godzin i tak jestem mu wdzięczna :D.

A ja nadal pokarmu brak, wczoraj wieczorem chyba mi polozna nie wierzyla i tak mi ponaciskala sutki, ze myslalam, ze sie zes... I nic... Kazala stymulowac laktatorem :|
Maly urodzil sie w srode po 16 to nie wiem kiedy bede miec pokarm... Narazie w szpitalu mm :-S

Ja olejek rycynowy używam do włosów i rzęs... jakoś nie wyobrażam sobie dodać go do napoju nawet w ilości kilku kropel :D enema na przeczyszczenie powinna wystarczyć. Mam nadzieje :)

Madziolina_p Kochana trzymam kciuki za laktacje, na pewno dacie radę!!

Madziolina dopiero doczytałam i ogromnie Gratuluję! A mleczko bedzie - trzymam kciuki żeby szybko się pojawiło.

Hubcio spał do 6.40 :) to mi się podoba i w końcu się wyspałam jupi!!!

reklama
Madziolina wymeczylas sie bidulko szczere gratulacje!u mnie wlasnie zaczela sie 3 doba i teraz zaczynsm mec naplyw pokarmu. Czesto przystawiam,duzo pije,naprzemian woda-kompot z jablek-herbatka ziolowa laktacyjna...nie poddawaj sie wszystko z czasem ruszy..

Do góry