reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm,EDYSIEK,ja nie nadaję się na dzisiejsze czasy chyba bo nie mam pojecia o czym mówicie;-),ja to grałam ostatnio ze 20lat temu i było to eurobiznes[dzisiejszy monopol[albo gry na pegasus super mario_Obie uwielbiałam ale z wiekiem mi przeszło.
Edysiek mój syn nie nadaje sie do grania jak przegrywa to jest krzyk no i próbuje oszukiwać,nie mam cierpliwości a gier jest masa w domu auta,samoloty,małpki a nawet rok temu scrable dostał na urodziny ale za mały jest to schowałam.

MAGDA zapytałam go jak oni grali to w zerówce[jak piszesz że takie zakręcone]to wynika na to że swoje zasady gry wprowadzili,jemu to chyba o oglądanie tych kartoników bardziej chodziło ot takie ma marzenia mój synuś:cool2:.Włączyłam mu allegro żeby może ten monopol ale nie chce,za to wypatrzył chińczyka angry bards no i klamka zapadła,będę mieć zajęcie na zimowe wieczory;-)

NIUNIA jak malutka,oby się uspokoiło,bidulka.

VILTUTTI właśnie,kupiłaś jakiegoś sprzęta zamiast chodzika?

Ostatnia edycja:
reklama
Matko dziewczyny kiedy Wy macie czas na pisanie;-) Ja w dzień podczytuję ale nie piszę bo jakoś mi tak szkoda jak Młody patrzy i też by chciał popisać:tak:

Viltutti brawo dla synka:-) Ja chyba niebawem tez bede musiała Kubusia na nocnik sadzac bo nie ma większej rozmiarówki pieluch:szok:

Milenka gra to bardzo dobry pomysł na prezent:tak:

Katjuszka hmmmm puzzle - uwielbiam:tak:

Madzikm a nie ogarnęłabyś u mnie:-) Czy tylko mój Kubuś pięknie śpi nawet w czasie choroby i ząbkowania?:zawstydzona/y: Jak go położę o 20 to śpi do 5-6, dostaje mleko i śpi jeszcze z godzinkę, półtorej :-p

Edysiek mi też dziś ręce zmarzły. brrrr zima idzie

Ancona ja tam tęsknię do spotkań ze znajomymi przy konsoli:sorry:

Magda Ciosek mnie też @ zalewa i straszne to jest bo żeby gdzieś wyjść to zakładam tampon super chłonny, dużą podpaskę i ciemne spodnie a i to czasami przecieka:no:

Niunia zdrówka dla córci

My na weekend u moich rodziców, więc nie ma szans dla forum ;-)
Niunia - jak córeczka? Mam nadzieję że lepiej
Puzzle - uwielbiam. .. i już się nie mogę doczekać kiedy znowuu będę mogła coś poukładać. Za to gry komputeowe kojarzę tylko z nazwy.
I też jestem za zakupem zabawek dla starszakow. Szczególnie ze zawsze młodsze też z niektorych rzeczy będzie mogło skorzystać.

Misiek mnie dzisiaj rozbroił - zawinął sobie cytrynę. Pomyślałam że chetnie zobaczę jego minę jak sprobuje. A ten twardo próbował ją zjeść. Ukroiła. mu gruby plaster bez skórki i dobre 5 minut go ciamkał... bez ani jednego skrzywienia ;-)

Kroczek moj tak spal do dwoch nocy wstecz, ale teraz tez nie jest zle, mysle, ze to chwilowe ;-)
Nie wiem co pisac, aaa juz wiem, moj maly dzis przyjal taka postawe , kiwal sie w te i w tamte, jestem dumna!!! Zdjecie rozmazane

Jejku, ale mu twarz wyszla, on tak nie wyglada hehe;-)

Załączniki

• 1416084780436.jpg
    1416084780436.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 70
Madziolina piękna postawa już nie mogę się doczekać kiedy mój taką przyjmie :-)

Ach te prezenty przerobiliśmy już masę gier planszowych, puzzli i lego (puzzle i lego chyba większą frajdę mamusi sprawiają) i to wszystko max na kilka dni :(. Moje dziecko najbardziej lubi się bawić samymi figurkami lego i już od dwóch lat codziennie lepi figurki z plasteliny, uwielbia plasteline i rysowanie- ja już mniej zwłaszcza jak przyjdzie mi dywan wyczyścić z tego cuda. Przed chwilą ustaliliśmy z mężem że xbox będzie pod choinkę a teraz lego star wars i strój messiego :-D jako że starszy piłkę trenuje.

Madziolina zdjecie pierwsza klasa:-D
Co do prezentow my wlasnie dzisiaj wybralismy kilka zabawek, a ze rodzinka zainteresowana co kupic to kazdy dostanie wykaz co nam / dzieciom sie spodoba :-)
Zuzanka czytajac twoj post buzia mi sie wykrzywia :-D
Moje dziecie spi ostatni pawik byl o 18 nastej od tamtej pory spokoj narazie mam nadzieje ze przeszlo... zmykam spac. Dobranoc

Alee sobie pospałam :crazy: Noc maskra, mały co pół godziny budził się ze strasznym darciem, więc go większość nocy lulałam i tuliłam. Ledwo na oczy widzę :(
Dzisiaj kupal po raz trzeci do nocnika, więc chyba mamy system :)
Co do rowerku, to może dzisiaj z mężem wybierzemy więc do większej cywilizacji to może będzie okazja pooglądać jakieś, bo jednak są za drogie żeby wywalić kasę a małemu się nie spodoba.

Jejku jak korzysta z nocnika! Gratuluje!!!
A moj Skarb wrocil do normy! W nocy tylko raz zakwilil, wlozylam smoka i spal do 8- wyspana!!! Oby mu zostalo, choc przed nami zabkowanie to moze byc roznie.
Noi dzis Michas konczy 7 m-cy!!! Ale czas zlecial!
Dobra ide butle zrobic ;-)

reklama
MADZIOLINA - u nas tez nocka super. Od 20 do 7 :D i nawet ząbkowanie mu nie przeszkodziło. Żeby i u Was nic sie nie zmieniło. Aaaaa i wszystkiego najlepszego dla Michasia :*

Do góry