reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Wczoraj młodą usypiałam 2 godziny, ale jak już w końcu zasnęła to spała do 1, ale zjadła butlę i dalej poszła spać. A potem ja spać nie mogłam, bo najpierw wyła syrena w straży pożarnej (mamy ochotniczą). Potem jechały wozy na sygnale i to gdzieś niedaleko mnie się paliło.

Madzik Twoja Emma niemal taka sama jak moja Kinga :-)

Oliwia jak wrażenia chłopaków po meczu? Dzieciaki, które wyprowadzały naszą reprezentację to drużyna z wioski obok mojej :tak:

Mi też to stare krzesełko Fisher się podobało a to nowe już tak sobie.
Ja jeszcze kompletnie nie wiem co jej kupię :eek:

Po waszych wpisach już mi nie szkoda, że nie byłam w Lidlu :-p

reklama
Witam. W koncu jakas lepsza noc, bo tylko 3 pobudki! Moge powiedziec ze sie nawet wyspalam. 3,5-4 h ciaglego snu jednak robi swoje.

Ignas wlasnie pastwi sie nad balonem i probuje go ugryzc. Musze mu go zabrac bo jak peknie to bedzie wielki placz.

A mnie tez nowe krzeselko sie jakos mniej podoba.

Kurcze pogoda beznadziejna wiec pewnie nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy.

witam z rana :)
ja lidla omijam szerokim łukiem bo może się coś spodobać a przecież mam po starszaku prawie wszystko :)
z tym starym krzesełkiem będzie ciężko bo i droższe i mało dostępne już.
Edysiek jeśli dobrze pamiętam to miałaś krzesełko do kąpieli. na co zwrócić uwagę przy kupnie? przy obecnej wierzgawicy młodego musiałam zrezygnować z wanienki i albo prysznic albo duża wanna a że w końcu usiadł to było by mi wygodniej

marcia to super :) u nas za to chyba z 10 pobudek, z czego 4 dłuzsze z krzykiem i smarowaniem zebów.

Aulyia my kapiemy juz jakies 3 miesiace w wannie. Mlody swietnie sie bawi i nie ma oporów. Polecam spróbowac - zawsze to krok do przodu. Nasz wyrósł szybko z wanienki bo mielismy taka srednia wielkosciowo i sie obijał w niej wiecej niz bawil :) My kladziemy duzy recznik i dopiero Mlodego na nim, bo duzo kopie to pietki by sobie o wanne poobijał.

Katjusza dzieki za info, ja tez szukam takiego krzeselka bo tesciowie pytali co kupic Mlodemu to moglby byc jakis prezent :) popatrze i na vtech, mam kilka ich zabawek i sa nawet fajne wiec czemu nie krzeselko

U nas pogoda tez taka na dwa razy ale nie ma przebacz - matka wariatka dziecko na spacer wyciagnie :) Mam nadzieje ze te dwojki sie w koncu przebija i juz kolejna noc bedzie lepsza bo mi sie serce kraja jak slysze ten placz zabkowy. Milej srody!

Ale produkujecie;-),u nas nocka w miarę wstała na mleczko o 4 ale wcześniej było kilka razy smoczek w dziobek.
Pogoda brzydka,pada więc siedzimy w domu,młody dzisiaj nie był w szkole bo rano miał dentystę,pytałam o szczoteczki elektryczne i dał mi ulotkę oral b za 500zł:szok:,zaproponował że oni mogą ją sprzedać za 400,promocja super:-p
Widzę że prawie wszystkie dzieciaczki będą miały krzesełko,ja już przy synu na nie chorowałam ale nie było tak dużo używek a na nowe szkoda mi kasy,teraz kupię używane,będzie na gwiazdkę bo na mikołaja ma już pchacza vtech i jak kula dojdzie:tak:,będzie głośno w domu.

ancona wczoraj dostałam na pocztę ofertę tesco z dostawą i ta piłka fishera jest po 50 parę zł,nie dziwie się że po 28 ich nie było to prawie za darmo.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
U nas odrobinę lepsza noc, ale nie na tyle żebym się nie wzdrgała przed dzisiejszym pójściem do pracy i siedzeniu tam do 2:30:baffled:. Jedyne pocieszenie to to, że jak wrócę to śpię w drugim pokoju więc liczę parę godzin nieprzerwanego snu :-)
Pokażę wam gdzie i jak Emma wczoraj postanowiła kłaść się spać:-D

IMG_20141118_210312933.jpg

Pieluchą idealnie nakryła się sama:szok: I cięła mi awanturę jak chciałam ją ruszyć:crazy:

Milenko - ja też szukam tych krzesełek używek, ale coś ciężko znaleźć. JAkoś nie chcę wydawać za dużo pieniędzy jakby miało się małej nie spodobać.
Promocja na szczoteczki super :-D. Nic tylko brać ;-). Zresztą u dentysty to zawsze wszystko jak masakrycznie drogie.

Załączniki

• IMG_20141118_210312933.jpg
    IMG_20141118_210312933.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Do góry