reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MADZIOLINA to masz szczęście że już wyjeżdżasz bo taki typ wyjdzie po 48h i będzie szukał tego kto go podkablował;-)

AGUNIA zrelaksowana?ty się nie możesz odmładzać bo przy swoich 13latach to się w niemowlaka zamienisz:-p,ale super że udało Ci się wyrwać.

ANCONA mój ma póki co ładne ząbki ale słyszałam że aparat na nfz zakłądają dopiero jak są wszystkie zęby stałe a to jest przeważnie po 12roku a wtedy już na nfz sie nie należy:baffled:.Kumpela byłam z synem bo ma wadę to dali jej kawałek plastiku i kazali mu to zakładać w domu:rofl2:śmiech na sali.

MIKA super że zakupy udane,ja wszystkie przez allegro i powiem Ci ze jak słyszę ze markety toną w ozdobach to ja tego nie czuję bo nie widziałam.

JOULUATTO ale nas trzymasz w napięciu,pewnie musisz mieszkanie ogarnąć po takiej nieobecności.

KATJUSZKA jak nocka?mała dała pospać?

reklama
dobry :)
Matko, jak spać mi się chce. Ta pogoda mnie dobije. Kawę to bym wiadrami piła.
O, wrzaski słyszę, to popisałam sobie. :wściekła/y:

Witajcie Kochane :)

Po powrocie do Wawy wpadlismy doslownie na 30min do domu wypakowac samochod, potem w te pedy na wizyte, po niej konieczne zakupy i ostatecznie jak wrocilismy do domu o 20ej to padlam do lozka posrod walizek i tobolow, na szczescie maly tez ;) Nawet dobrze spal, pierwsza pobudka byla dopiero o 3ej :) W naszym wielkim domowym lozku w kocu sie bez problemu miescimy we trojke! :) A raczej we czworke ;) Cudownie byc w domu powiem Wam :)

No ale do rzeczy... Dzidzius ma 8cm, widoczna kosc nosowa i ani sladu odchylen od normy w kwestii przeziernosci karkowej, serduszko, przeplyw krwi, mozg i inne organy wygladaja na zdorwe :) No i najprawdopodobniej jest chlopakiem! :) Maz dumny i blady ze tak mu dobrze idzie produkowanie synow ;) Oskar dostal dzis do losowania karty z imionami, bo ostatecznie zostaly nam 4 opcje do wyboru i wyglada na to ze czekamy na malego Niklasa :) Termin wg tego USG wypada na 28 maja.
ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 46
JOULUATTO śliczny bobasek a starszy brat stanął na wysokości zadania i nawet imię wybrał:tak:,gratulację.

EDYSIEK czyżby mąż miał popołudniówki że Cię nie ma?;-)

reklama
Jouluatto - jak cudownie :-) aż się radośnie robi czytając takie newsy.

A ja tylko na chwilę bo mnie choroba chwyciła i w ogóle nie mam siły na nic. Na szczęście mąż mógł wziąć wolne, więc nie ma tragedii.

Do góry