reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa - obejrzałam go dokładnie i nic a nic go nie wysypało, żadnych problemów brzuszkowych wiec u nas kompotowe truskawki sie sprawdziły.

Kurcze jak nie lubie na tel pisac aaaaa
W pierwsze swieto odwiedzila mnie kuzynka z mezem i dziecmi. Wszystko ladnie pieknie tylko oni w weekend mieli jelitowke. Malo tego dzis znow przyjechali.....

Witam po swietach. Nie doczytalam jeszcze wszystkiego, bo nie mialam kiedy. U nas wigilia udana. Chlopaki przestali goraczkowac i nic wiecej im nie bylo wiec w pierwszy dzien swiat pojechalismy do szwagierki w gory. Ona tez ma dwojke chlopakow 6lat i drugi 6 miesiecy, wiec co chwila cos sie dzieje. Snieg w koncu spadl wiec mam nadzieje ze chlopaki w koncu z sanek skorzystaja.

Agunia gratuluje samozaparcia i wytrwalosci w odstawianiu Julka. Spokojnie tego jednego karmienia tez sie niedlugo pozbedziecie. No i super ze Julek w koncu zaczal ladnie jesc. Widac zrozumial chlopak ze z mama nie ma zartow i musi sie dostosowac. Ja sie bije z myslami co do mojego karmienia. Chcialam jak najdluzej, ale coraz czesiej mam chwile kiedy mam dosyc. Szczegolnie ze widze ze mlody je wszystko ladnie a i butelka z mlekiem nie pogardzi wiec mysle ze nie byloby jakiegos wiekszego problemu z odstawieniem. Na razie ograniczyla nam sie w koncu ilosc karmien w dzien bo zjada juz pelne porcje obiadku, kaszki czy deserku.

Madzikm gratulacje dla Emmy za swiadomego buziaka. Oj to rozczulac..... Ja mamo uslyszalam moze ze trzy razy.

reklama
Witam i ja :) Wczoraj wrocilismy do domu od rodzicow i sie byczymy we trojke i podjadamy poswiateczne pysznosci :) Czesc prezentow malego jeszcze zostala pod choinka u dziadkow bo mial taki nadmiar wrazen ze nie bylo sensu wszystkiego rozpakowywac... Do domu wzielismy na razie tylko domek Little Tikes i jest hit, bawi sie od wczoraj prawie caly czas :)

Na Sylwestra chyba zrobimy sobie fure jedzenia i zapadniemy na kanapie na maraton muzyczny bo Mikolaj nam przyniosl 3 koncerty na DVD :) W gazetce ciazowej trafilam ostatnio na przepisy na drinki bezalkoholowe to sie nawet napije z okazji Nowego Roku, a co ;)

Tez macie takiego lenia po Swietach, czy tylko ja czuje ze musze odpoczac? ;)

Do góry