reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
dorotka przyjmuje od 16, ale od 15jest juz kolejka, więc jedziemy na 15, czasami przychodzi już 15.15, nie wiem czy będe miała badanie i usg bo to bedzie 2 tyg od ostatniej wizyty po prostu kończy mi sie L4, ale może zrobi usg i skasuje 100 za wizyte

Acha odebrałam wyniki toksy dzisiaj IgM,IgG poniżej normy, hura
Czekam jeszcze na wynik brucelozy

a to moje zdjecie z 14 tygodnia, dzidzia miała 6,6 cm, późno wstawiam ale dziś zrobiłam zdjęcie fotce

ppatqa super ze wyniki toxo ponizej normy:tak: a dzidzia na fotce wydaje mi sie ze jest skulona:-p:rofl2:a jaka piękna;-)

Witaj Majeczka. Mało się udzielam, ponieważ nadal pracuję i to ciężko, prowadzę mały sklepik spożywczy, po pracy jestem tak zmęczona że nie mam na nic siły... pozdrawiam odezwę się niedługo

reklama
Do góry