reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Tak sie wszystko zlozylo ze teraz nie dosc ze choroba to ida kolejne zeby i to chyba 4 na raz... Cala noc nie przespana ... Nie ma goraczki ale taki katar ze co chwile sie budzila.

Lilka: duzo zdrowka dla Hani, wyobrazam sobie co przezylas jak zobaczylas Corcie z taka goraczka :/

Ze smutkiem dolaczam do grona zaziebionych dzieciaczkow. Wiki ma okropny katar i kaszel, który juz kilkaktrotnie konczyl sie wymiotem :( nie je nic praktycznie procz cycka... Tak sie ciesze ze nie zdarzylam jej odstawić od piersi bo teraz nie wiem co by bylo. Wydaje mi sie tez ze idą zabki, Wiki miewa stany podhoraczkowe, wszystko bierze do buzi i zaczela dziaslami trzeć w trakcie jedzenia o moja pierś nigdy wczesniej tego nie robila, wiec to moze dlatego.

Minni
Zdrowka dla Wiki teraz chyba ten okres przeziebieniowy ... A co jej podajesz ?

Hania rano zwymiotowala mi zielonymi gilami przepraszam za opis. Ale mimo ze odciagam to tyle tego bylo...

Lilka: bylam z Malutka u lekarza i zalecil cebion, nasivin, flegamine w razie gorączki podaje pedicetamol. Jeśli do środy nie przejdzie mam zglosic sie ponownie.

Ehhh dziewczyny zdrówka dla Wiki i Han dużo !!! Teraz taka pora chyba. Gośka walczy ale katar i kaszel nadal ma ;/ Zobaczymy jak to będzie.

Wczoraj Gosia została pierwszy raz bez mamy i taty, tylko z moją mamą. Całe 5 godzin! Była super grzeczna, babcia nie dzwoniła do nas ani razu :) A widok uśmiechniętego dziecka jak się wraca do domu - bezcenny :) A ja głupia cieszyłam się jakbym jej tydzień nie widziała :)

kurcze jeden dzien tu nie zaglądalam a tyle dzidziolków sie pochorowało. Minnie i Lilka zdrówka dla dzieciaczków, my jak na razie odpukać jestesmy zdrowi a dzisiaj taka piękna pogoda że szkoda z niej nie skorzystać, Marcyśka weranduje na tarasie z buźką do słoneczka niech łapie wit. D.

700 mil mleczka ????? Marcysia dziennie czasem tyle nie zjada, ale od wczoraj jesteśmy po pierwszej marchewie i od kilku dni na kleiku kupiki są wiec jest dobrze i liczę że mała przybierze na wadze.

Lenka Rudnicki przyjmuje też w niedzielę jak by co, niestety nie jeździ do domu, ale może to chwilowy spadek apetytu Filipka. Jak by co to polecam tego doktora ale Esiek ma panią która jeździ do domu.

Esiek ja już nie pamiętam kiedy bylismy gdzies razem z mężem sami, ale cóż to są nasze wybory i trzeba być ich świadomym chociaż teraz zaczniemy drugą babcię przyzwyczajać do Marcysi i może urwiemy się na jakąś randkę. Jutro jak taka pogoda to spacerujesz czy jeszcze Gosia nie moze?

Madzia - siedziałyśmy 2 dni w domu ale dziś już wyszłam bo taka pogoda to tylko jej pomoże na pewno nie zaszkodzi :)

no taka pogoda to na pewno a jutro spacerujecie czy nie bo my z Marcysią nie mamy planów i mozemy na wspolny spacer się wybrać.

reklama
Madzia - wstepnie tak ale zadzwonie rano bo wiesz nie wiadomo jak z Goska bedzie. Jak bysmy szly to ok 12 jak ostatnio? Zadzwonie jak wstaniemy i zobacze co i jak.

Do góry