Agniesia82
najważniejsze jest życie
Hej dziewczynkiU mnie nadal pada
Dziś mijaja 2 miesiące od mojego ślubu
Jak ten czas szybko mija... Mimo wielkich chęci nie dopatrzyłam sie żadnych obiawów ciążowych
Chyba w tym miesiącu się nie udało... Niech już przychodzi miesiączka a później zaczniemy kolejne staranka
A tak z innej beczki. Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach i kupiliśmy sobie zmywarkęDostaliśmy na to pieniądze od moich rodziców w prezencie ślubnym
Wcześniej nie mogliśmy jej kupić bo z tych pieniędzy zapłaciliśmy fotografowi ale już nas na nią stać
Dziś będę miała ją podłączoną i już nigdy nie będę musiała zmywać naczyń
Buziaczki dla Was:* Życzę miłego dniaNo i oczywiście wszystkim które na to czekają szybkiego zafasolkowania
![]()
My też zaraz po ślubie kupiliśm zmywarkę, oczywiście wszyscy byli "niezadowoleni" - teściowie, moi rodzice i mój mąż chyba też nie do końca był przekonany do niej, ale teraz po dwóch latach mój W. stwierdza, że to była JEGO najlepsza decyzja w życiu

nie wiem jak wytrzymam te 6 dni, bo już mnie nosi żeby testowac tylko po co mam znowu się rozczarowac i totalnie psuc sobie nastrój
przepraszam, ze sie tak wtracam... czesto Was czytam i czasem nawet cos napisze, ale niezbyt regularnie... forum mocno wciaga, a pozniej czasu brak na wszystko, szczegolnie przy malym szkrabie... ale bardzo interesuja mnie Wasze losy, bo tez staramy sie o dzidziusia
anuska34 - zycze, oby nie przyszla wstretna @