• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziwczyny super:) Ja mam nadzieję, że jestem w ciąży. Tak do mnie dziś dotarło, że od jakiegoś czsu swędzą mnie piersi... i chyba troszkę urosły...A może mi sie tylko zdaje...
Czy jest sens robić test ciążowy przed dniem spodziewanej @? Strasznie mnie kusi żeby go zrobić ale z drugiej strony chyba lepiej poczekać te 5 dni... Jajniki nadal bolą a w szczególności lewy. Za oknem pada deszcz:( Wczoraj świeciło słonko juz myślałam, ze nareszcie zawitało w Poznaniu lato... Masarkra...Nic misię nie chce. Na szczęście o 14 kończę pracę i jadę do domku:)
nie sugeruj sie piersiami czy tez bolem jajnikow.. boli cialko zolte.. tak to jes po owulacji..

poczekaj jeszcze do spodziewanej @ i ewentualnie dzien dwa pozniej zatestuj..

Patrysiu wydaje mi się, że to jednak nie fasolinka tylko przeciągająca się @:-(. Nie jest zdecydowana czy ma się pojawić teraz czy mi popsuć zabawę:no:. Ale ja mam tampony i mam ją gdzieś:tak:. Robię pedicure sobie i zaraz zmykam lulu. Dobranoc Kobitki. Nie zapiszcie zbyt wielu stron;-)

udal mi sie suwaczek jupi :) :)
4ehDp2.png

reklama
Hej dziewczynki:) U mnie nadal pada:( Dziś mijaja 2 miesiące od mojego ślubu:) Jak ten czas szybko mija... Mimo wielkich chęci nie dopatrzyłam sie żadnych obiawów ciążowych:( Chyba w tym miesiącu się nie udało... Niech już przychodzi miesiączka a później zaczniemy kolejne staranka:)
A tak z innej beczki. Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach i kupiliśmy sobie zmywarkę:) Dostaliśmy na to pieniądze od moich rodziców w prezencie ślubnym:) Wcześniej nie mogliśmy jej kupić bo z tych pieniędzy zapłaciliśmy fotografowi ale już nas na nią stać:) Dziś będę miała ją podłączoną i już nigdy nie będę musiała zmywać naczyń:)
Buziaczki dla Was:* Życzę miłego dnia:) No i oczywiście wszystkim które na to czekają szybkiego zafasolkowania:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry