Agniesiak85
Fanka BB :)
raczej nie myślę że to na wczesniejszą @, bo brzuch robi mi się coraz większy jak balonik i podbrzusze zaczyna pobolewać
tak raczej pudło w tym miesiącu
Może jednak to nie @.. póki jej nie ma jest nadzieja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
raczej nie myślę że to na wczesniejszą @, bo brzuch robi mi się coraz większy jak balonik i podbrzusze zaczyna pobolewać
tak raczej pudło w tym miesiącu

nie sugeruj sie piersiami czy tez bolem jajnikow.. boli cialko zolte.. tak to jes po owulacji..Dziwczyny superJa mam nadzieję, że jestem w ciąży. Tak do mnie dziś dotarło, że od jakiegoś czsu swędzą mnie piersi... i chyba troszkę urosły...A może mi sie tylko zdaje...
Czy jest sens robić test ciążowy przed dniem spodziewanej @? Strasznie mnie kusi żeby go zrobić ale z drugiej strony chyba lepiej poczekać te 5 dni... Jajniki nadal bolą a w szczególności lewy. Za oknem pada deszczWczoraj świeciło słonko juz myślałam, ze nareszcie zawitało w Poznaniu lato... Masarkra...Nic misię nie chce. Na szczęście o 14 kończę pracę i jadę do domku
![]()
. Ale ja mam tampony i mam ją gdzieś
. Robię pedicure sobie i zaraz zmykam lulu. Dobranoc Kobitki. Nie zapiszcie zbyt wielu stron;-)ale kochana wrzuc go w "ustawienia" i "edytuj sygnature" tam bedzie okienko takie jak to gdzie odpowiadasz i wklej tam kod bbcode ze stronki suwaczka i wtedy bedzie sie zawsze dodawal do twoich postow:-):-)udal mi sie suwaczek jupi![]()
![]()