• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HEJKA :-)

MADZIAS jeszcze troche i maluszek bedzie z wami:-)ciekawe jak u mnie będzie bo pierwszy maluszek nie chcial szybko wyjść dopiero na początku 42 tc mi poród wywołali bo synek się nie pchał:baffled:

NEKTARYNKA OLA to czekamy na wasze testowanka:-)

reklama
Hej Laski,

I znowu będę przepraszać za rzadkie odzywanie się. Ale mam nadzieję że mi wybaczycie. Ta alergia mnie dobija. Jak na złość wczoraj sąsiadka cały dzień kosiła trawe więc dostawałam szału - leciało mi z nosa w takim tępie że nie nadążałam z chusteczkami. Poszłam wkońcu do apteki po wapno (jakieś duo-alergo na alergie właśnie) i oczywiście po drodze jeszcze trzem osobom się zebrało na koszenie więc masakra.

Pytanko: można pić wapno, prawda? Szperałam w necie i było że tak ale wolę się dopytać jeszcze Was. ;-)

A co tam u Maggie no i Kasiulki dawno nie bylo
Olu - jestem, jestem i trzymam mocno kciuki za Ciebie i Nektaryneczkę. Nie będę narazie podsyłać fluidków bo są alergiczne. :-):-D

Madziaas - a jakie Ty masz sposoby na alergie? Brałaś albo bierzesz coś? Kurcze Kochana, toż Ty za chwilę będziesz już tulić maleństwo :tak::tak::tak: Cudnie. A dopiero co się zastanawiałaś czy to oby napewno ciąża :-D:-D:-D

Agniesiak - nie stresuj się lekarzem i wizytą. Ja wole wizyty u ginekologa bardziej niż u dentysty :-D:-D:-D

Niunia - Kobito coś Ty wyczyniała? I z czego spadłaś - spadliście - spadł????

Ostatnia edycja:
Hej Laski,

I znowu będę przepraszać za rzadkie odzywanie się. Ale mam nadzieję że mi wybaczycie. Ta alergia mnie dobija. Jak na złość wczoraj sąsiadka cały dzień kosiła trawe więc dostawałam szału - leciało mi z nosa w takim tępie że nie nadążałam z chusteczkami. Poszłam wkońcu do apteki po wapno (jakieś duo-alergo na alergie właśnie) i oczywiście po drodze jeszcze trzem osobom się zebrało na koszenie więc masakra.

Pytanko: można pić wapno, prawda? Szperałam w necie i było że tak ale wolę się dopytać jeszcze Was. ;-)

Olu - jestem, jestem i trzymam mocno kciuki za Ciebie i Nektaryneczkę. Nie będę narazie podsyłać fluidków bo są alergiczne. :-):-D

Madziaas - a jakie Ty masz sposoby na alergie? Brałaś albo bierzesz coś? Kurcze Kochana, toż Ty za chwilę będziesz już tulić maleństwo :tak::tak::tak: Cudnie. A dopiero co się zastanawiałaś czy to oby napewno ciąża :-D:-D:-D

Agniesiak - nie stresuj się lekarzem i wizytą. Ja wole wizyty u ginekologa bardziej niż u dentysty :-D:-D:-D

Niunia - Kobito coś Ty wyczyniała? I z czego spadłaś - spadliście - spadł????
Pewnie że wybaczymy;-)
Maggie możesz brać wapno,ja też brałam.No w sumie w czasie ciąży to biore tylko wapno bo swoich leków nie moge brać. Jeszcze troszke i mały będzie już z nami,ale niech jeszcze poczeka troszeczke moja wiercipiętka :-D:-)

My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką:-DMniami:tak::-)

11 sierpnia:)Ale moj synus to wiercipieta straszny wiec zobaczymy:)
No to rzeczywiście już niedługo:tak::-)Miejmy nadzieję, że jeszcze poczeka z przyjściem na świat;-):-)

no no no, to faktycznie wizyta to taka blisko przedporodowa oby.. dzis moja tempka sie podniosla ale jakos nie zadowolona z niej jestem.. eee tak z tą tempką.. niech sie gryzie..

Kroptusiu jak sie czujesz?
Oj ja mocno trzymam kciuki za ten Twój cykl:tak::-) Tempka tempką a natura swoje robi:tak::-)

HEJKA :-)

MADZIAS jeszcze troche i maluszek bedzie z wami:-)ciekawe jak u mnie będzie bo pierwszy maluszek nie chcial szybko wyjść dopiero na początku 42 tc mi poród wywołali bo synek się nie pchał:baffled:
Ja to czuję, że ta Twoja panna to wyjdzie z brzuszka w terminie:-) Zobaczysz:-)

Miejmy nadzieję, że ja tez będe wolec takie wizyty niż dentystyczne:tak::-)

reklama
Cześć dziewczynki:-)

Wiecie co, od owu do tej pory- 27 dc( mam 30 dniowe), źle się czuję. Strasznie bolą mnie piersi, cały czas pobolewa brzuch... Co to jest?:baffled:

Pozdrawiam wszystkie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry