• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
zawsze możecie się lekko podtopić :) gdzieś kiedyś czytałam a może to w TV było że niektórych facetów jak sie poddusza to mają erekcję :P ihihiihh

Matkooo, ale się usmiałam z tego przebojowego seksu:-D:-D:-D

Nie będę robiła bety, robiłam kiedyś kilka razy... Lepiej zaczekać, zresztą to tylko do czwartku. Objawów mam do licha tylko nie wiem czy nie są urojone:zawstydzona/y: Bo to różnie bywa jak same wiecie. Dziś od rana starsznie bolał mnie brzuch, tak jak na @, myślałam , że to już. Jednak do tej pory cisza, brzuch pobolewa, a piersi!!! Matko kochana, nie mogę dotknąć sama i nie sama, o spaniu to lepiej nie mówić..

Nie będę robiła bety, robiłam kiedyś kilka razy... Lepiej zaczekać, zresztą to tylko do czwartku. Objawów mam do licha tylko nie wiem czy nie są urojone:zawstydzona/y: Bo to różnie bywa jak same wiecie. Dziś od rana starsznie bolał mnie brzuch, tak jak na @, myślałam , że to już. Jednak do tej pory cisza, brzuch pobolewa, a piersi!!! Matko kochana, nie mogę dotknąć sama i nie sama, o spaniu to lepiej nie mówić..
No no ja obstawiam fasolke:-). Trzymam kciuki :tak:.

Też obstawiam Fasolkę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry