• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki:-)

Wiecie co, od owu do tej pory- 27 dc( mam 30 dniowe), źle się czuję. Strasznie bolą mnie piersi, cały czas pobolewa brzuch... Co to jest?:baffled:

Pozdrawiam wszystkie:-)

Dorosła mamo może jednak udało się zafasolkować w tym miesiącu :-) czego Ci życze.
U mnie za to żadnych objawów :-( więc pewnie w tym cyklu nici.
Byle do 11 okaże się czy @ przyjdzie.

reklama
A ot to wczorajsze moje przeboje:
...zaczęło się bardzo czule i namiętnie, a mieliśmy tylko spać nago bo duchota niesamowita pomimo wentylatora. Później odrobina ostrości zakończona namiętnością na rogu łóżka... ale za bardzo się wychyliliśmy, łóżko nie wytrzymało i się przechyliło a dalej to działo się tak szybko, wylądowałam na plecach, M jakimś cudem zahaczył o lampkę niedaleko łóżka, spadła z takim impetem, że doleciała do psiego posłania (a psina ma niedaleko nas posłanie coby do naszego łóżka się nie ładował i czuł naszą bliskość) piesio zaspany zerwał się z wyrka, uderzył o lampkę i ta wróciła w naszą stronę, zbiła się żarówka ale po drodze zahaczyła o stacje od kompa i narobiła rumoru, pies nie patrząc po czym biegnie prześlizną się pomiędzy nami i wpadł przerażony do naszego łóżka, teściowa w drugim pokoju zerwała się na równe nogi:-D Skończyło się tak, że ja nie mogłam powstrzymać się od śmiechu i leżałam nago kilka minut na panelach i się smiałam, bo nigdy nie miałam tak przebojowego sex-u z tak głośnym zakończeniem:-D a M wyszedł i powiedział do teściowej, że może spokojnie spać bo to tylko pies strącił lampkę:-D

Coś ostatnio coraz częściej jakieś przeboje, przedostatnio to przy szczytowaniu M teściowa zaczęła wołać do niego, że telefon i ubierała się szybko:-D a biedny pies jak widzi lampki to ucieka jak najdalej i w ogóle dopiero zaczął spać u siebie a nie z nami to teraz boi się swojego spania bo coś na nie może znowu polecieć:-D

Ja to czuję, że ta Twoja panna to wyjdzie z brzuszka w terminie:-) Zobaczysz:-)

kochana jak ja lubie twoją intuicje:-Dże dziewuszka i teraz w terminie :-pby było superaśnie trzymam cię za słowo:-p:-D

Cześć dziewczynki:-)

Wiecie co, od owu do tej pory- 27 dc( mam 30 dniowe), źle się czuję. Strasznie bolą mnie piersi, cały czas pobolewa brzuch... Co to jest?:baffled:

Pozdrawiam wszystkie:-)

jest to fasolka:-):-):-)kiedy testowanki może betka szybciej dowiesz się i na 100 %

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry