• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie dziewczyny
Dla niezafaslkowanych, by sie udalo oraz dla tych juz przy nadzieji....

Załączniki

• 00.jpg
    00.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 49
A to dla tych ktore chca teraz o tym przez chwile zapomniec.

Załączniki

• 00.jpg
    00.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 01.jpg
    01.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 02.jpg
    02.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 46
cyt
Mam nadzieję, że nam się w końcu uda. Jak masz regularne cykle to przynajmniej jesteś w stanie wyliczyć sobie dni płodne. Minęły dopiero trzy miesiące,więc być może u Ciebie jest kwestia przemęczenia albo stresu... Wierzę, że trafisz niedługo w TE dni.Trzymam kciuki. :-)Ja niestety mam trochę gorszą sytuację:( ale u mnie też minęły dopiero 4 miesiące, więc dam sobie jeszcze troszkę czasu. Niedługo zamierzamy z mężem wyjechać na wakacje, odstresuję się w końcu, wypocznę od pracy i uczelni i tylko nad jednym będę "ciężko" pracowała... hihi !! być może się uda ?!? Jestem jeszcze pełna nadziei bo właśnie wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która też miała nieregularne !! cykle i zaszła w ciążę po 3 miesiącach starań... dzisiaj ma ślicznego synusia:-) Obecnie czekam na @, mam nadzieję, że już nadchodzi i niedługo znowu będę mogła rozpocząć staranka ;)

no a u mnie niestety znów przyszła,i przy okzaji mam pytanko drugi cykl z z jakimiś "zakrzepami czy tam kawałkami tkanki" może wiecie jakto interpretować

reklama
;-)nektarynko pomocy jak pobrać wykres do nanaoszenia tempki:confused::zawstydzona/y:
polecam stronke.. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting - niestety po angielsku ale warto..
a jesli chcesz na komputerze to programik
http://w.download.idg.pl/fannef/0bf...f1dd/vol2/w95/osobiste/karta/3.3/karta3.3.exe
instalujesz na komputerze i zapisujesz tempki.. wykres mozna zapisac i potem wstawic jako obrazek do posta i mozemy pomoc w interpretacji znow ff sam interpretuje kiedy owulka na posptawie objawow i tempki.. to taki wykresik jak mam w sygnaturce.. gdzies na forum takze znalazlam opis przetlumaczenie tego na polski.. co niekotre chociaz funkcje

czyli objawy prawidłowe tylko szkoda,że fasolki nie bedzie :(
kiedys sie uda..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry