• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczynki.Dzisiaj to chyba jestem tu pierwsza.Cos spac nie moge,a w nocy tak co 2 godziny sie budze.Ja dzisiaj jade porobic wyniki,mam nadzieje ze wyjda dobre.Milego dnia zycze:)

reklama
;-) u mamy też mam neta więc zajrzę do was tylko myszka szwankuje i to mnie dobija:wściekła/y:

Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:

1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6:confused:

do wieczorka:cool2:

Czesc dziewczynki.Dzisiaj to chyba jestem tu pierwsza.Cos spac nie moge,a w nocy tak co 2 godziny sie budze.Ja dzisiaj jade porobic wyniki,mam nadzieje ze wyjda dobre.Milego dnia zycze:)
A myślałam, że to ja będę pierwsza:cool2:
Ja tez wstałam wcześnie dziś. M pojechał juz na te kolonie z dzieciakami i zostałam sama. nawet nie moge iśc się opiekowac Filipkiem bo ma ospę:szok:a ja jej nie przechodziłam:no: Jutro ide do gina:tak: boje się troszkę:zawstydzona/y:;-):-)
Madzias wyniki będa piękne, zobaczysz, książkowe:tak::-)
Agapas czemu testa nie zrobisz????? Zrób bo ja czuję Fasolinę:tak:

Hej dziewczynki:-).
Agapas sprawdzaj czy niema fasolinki:tak:.
Madziaas ale z Ciebie ranny ptaszek:-D. Znam to przez dwa ostatnie miesiące ciąży też nie umiałam spać:blink:. Wynikami się nie przejmuj napewno będą dobre:tak:.
Agniesiak85 nic się nie bój ginka to nie jest takie straszne:-). 100 razy gorszy jak dla mnie jest dętysta sadysta:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry