Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W tak wczesnej ciąży to raczej zrobi "dowcipnie" znaczy dopochfowobo przez powłokę brzuszną raczej nic nie będzie jeszcze widać;-).
:-) Teraz to mam stresa;-)

Nie potrzebnie to naprawde nic strasznegoO matko:-) Teraz to mam stresa;-)
. A przecież zobaczysz dzięki temu swoją kruszynkę. Z tego co wiem to nie każdy lekarz robi od razu USG. Mojej znajomej np. robił dopiero w 10 tyg. przez brzuch. Wszystko zależy od ginka;-).O matko:-) Teraz to mam stresa;-)
No dokładnie Agniesiak nic się nie martw, w sumie całkiem "ekscytujące" przeżycie ;-)

Jakiegoś lenia mam dziś
a dzisiaj pogoda się popsuła pada

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj od 18 sobie grillowaliśmy bo szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi co fajnie sobie wieczór spędziliśmy:-)a Dominiś to się tak wyszalał że zasypiał na siedzącoa dzisiaj pogoda się popsuła pada
AGNIESIAK hmm nie wiem przeważnie robią usg bo tak ogólnie szczerze patrzą czy jest ciąża i w jakim tygodniu tzn.można przez badanie takze powiedzieć ale z tym tc.to tak różnie co robią usg bynajmiej u mnie ale nie wiem jak to tam u gina twojego;-)no i kochana po suwaczku to zaczełaś już 6 tc :-)tak więc dobry moment do ginekologa
Te co powinny testować czekam na testowanka:-)
:-) Już w sumie to nie moge doczekac się naszej pierwszej wspólnej wizyty w życiu
DZIEŃ DOBRY:-)
Te co powinny testować czekam na testowanka:-)

To czekamy, ja testuję 17.07.2009 - w piątek ;-) i będą II![]()