• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mnie mąż dzisiaj wkurzył od rana i już mam go na dzisiaj dosyć! PMS ma albo inne coś..
Uciekam z mama na zakupy na poprawe humoru.
Całuję wszystkie bardzo ciepło :**

reklama
No dokładnie Agniesiak nic się nie martw, w sumie całkiem "ekscytujące" przeżycie ;-)
No to czekam na tą "ekscytację";-):-D:-D:-D
Ciekawe właśnie czy mi zrobi te usg, może będzie chciał zaczekać.
Ja siedze w piżamie, nie chce mi się ubierac:-p:-D
Miałam iśc opłaty zrobic i połazic sobie po sklepach ale chyba jutro to zrobię:-p:-D Jakiegoś lenia mam dziś:-D

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj od 18 sobie grillowaliśmy bo szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi co fajnie sobie wieczór spędziliśmy:-)a Dominiś to się tak wyszalał że zasypiał na siedząco:-Da dzisiaj pogoda się popsuła pada:baffled:

AGNIESIAK hmm nie wiem przeważnie robią usg bo tak ogólnie szczerze patrzą czy jest ciąża i w jakim tygodniu tzn.można przez badanie takze powiedzieć ale z tym tc.to tak różnie co robią usg bynajmiej u mnie ale nie wiem jak to tam u gina twojego;-)no i kochana po suwaczku to zaczełaś już 6 tc :-)tak więc dobry moment do ginekologa:tak:

Te co powinny testować czekam na testowanka:-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj od 18 sobie grillowaliśmy bo szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi co fajnie sobie wieczór spędziliśmy:-)a Dominiś to się tak wyszalał że zasypiał na siedząco:-Da dzisiaj pogoda się popsuła pada:baffled:

AGNIESIAK hmm nie wiem przeważnie robią usg bo tak ogólnie szczerze patrzą czy jest ciąża i w jakim tygodniu tzn.można przez badanie takze powiedzieć ale z tym tc.to tak różnie co robią usg bynajmiej u mnie ale nie wiem jak to tam u gina twojego;-)no i kochana po suwaczku to zaczełaś już 6 tc :-)tak więc dobry moment do ginekologa:tak:

Te co powinny testować czekam na testowanka:-)
Dziękuję Kochana:tak::-) Już w sumie to nie moge doczekac się naszej pierwszej wspólnej wizyty w życiu:-D

Także czekam na wyniki teścików, babeczki do roboty;-)

reklama
Witam dziewczynki! Oj długo mnie nie było ale musiałam sobie parę rzeczy przemyśleć i poukładać w głowie. Mam nadzieję, że się nie obrazicie na mnie ale dzięki temu wyjazdowi na wesele i późniejszej nieobecności na BB bardzo odpoczęłam psychicznie. Potrzebne mi to było dlatego wybaczcie ale będę rzadziej zaglądała tu do Was. Chociaż mnie nie było długo to myślałam o Was jak się każda z Was czuje? Czy są nowe fasolinki (a widzę że są - Gratuluję Agniesiak)? Tak więc podczytuję co jakiś czas co się tu dzieje ale nie ujawniam się za często.
Dałam sobie na wstrzymanie. W tym cyklu nie mierzę tempki, nie robię testów i w ogóle nie obserwuję siebie. Po prostu piję ziółka i przytulamy się z M jak mamy na to ochotę.
Tak więc pozdrawiam Was mocno i życzę powodzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry