• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Do Katia793 - szkoda, że się teraz nie udało, ale głowa do góry, @ niedługo się skończy i znowu będziesz mogła zacząć staranka, tylko myśl pozytywnie :-)
Ja jeszcze czekam na swoją i zaczynam się już pomału denerwować tym, że jej nie ma. To już 42 dzień cyklu :(( i co gorsza objawy na @ minęły. 14.07 idę do lekarza....
dzieki my od 14.07 zczynamy urlopik :))))))))))

reklama
Witajcie !!!

Do Hope33 - ja też tak mam, że czasem przed @ łapię doła, chodzę rozdrażniona i poddenerwowana wszystkim dookoła, najczęściej wtedy zajadam się słodyczami :-)
Tak, ja tez. Ale wczoraj nawet apetytu na czekolade nie mialam. I nie bylam wkurzona, tylko najzwyczajniej w swiecie smutna...
Ale dzis mamy nowy dzien ;-)

;-) u mamy też mam neta więc zajrzę do was tylko myszka szwankuje i to mnie dobija:wściekła/y:

Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:

1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6:confused:

do wieczorka:cool2:
A dlaczego Cie martwi? Moim zdaniem jeszcze za wczesnie, by cokolwiek powiedziec.Jeszcze z tydzien....

Cześć dziewczynki :-)
Ja już po wynikach,jutro mam wyniki ale w tygodniu chyba podjade po nie
Kroczek już sie martwiłam o Ciebie,odpocznij sobie ale zaglądaj czasem do nas.Będe trzymać mocno kciuki za Ciebie kochana.Buźka:-)
Agniesiak nie stresuj sie wszystko będzie dobrze,ja też miałam pierwszy raz badanie dopochwowo,ale ja byłam w 11 tygodniu wtedy

reklama
Hej Dziewczynki,

Ale mi głowa pęka. Rano byłam na pobraniu krwi i z wynikami o 14 na wizycie. Co się naczekałam to moje. No i wyszło mi, że mam niedokrwistość. Mam brać żelazo, poza tym wapno na alergie i nospe na twardnienie brzuszka. Następna wizyta dopiero 3 sierpnia a usg 2 tygodnie później. Liiiiippppppa. Chyba pójdę prywatnie niedługo na usg bo dla mnie to porażka mieć usg w 11 tygodniu a potem dopiero w 22.

Czesc dziewczyny,ja troche z innej beczki ale potrzebuje informacji,znacie moze kogos kto zna sie na prawie pracy?
Niestety nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry