Nektarynka
Fanka BB :)
ja tam nic nie mysle bedzie to bedzie to mam z glowy prezent na M urodziny a jak nie bedzie to moze w M urodziny sie uda poczac dzidziusia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tam nic nie mysle bedzie to bedzie to mam z glowy prezent na M urodziny a jak nie bedzie to moze w M urodziny sie uda poczac dzidziusia

A ja wiem co z nich będzie
FasolinkaU mnie tak było i tez z allegro zamawiałam testy owu, to i Tobie pomogą

Tak tak - ja też robiłam testy owu - dlatego wiem że fasolek się w Dzień Dziecka począł[/CENTER]Z testami na pewno będzie II
Agniesiak nic się nie denerwuj wszyściutko będzie ok!!

Idę sobie książkę poczytam. mam prawie całą serię "literatura w spódnicy"
i większośc z mojej kolekcji już przeczytałam, ale mam jeszcze ze dwie to poczytam
pozyjemy zobaczymy..Ja myslalam,ze corka odwleka przyjscie na swiat, aby stac sie prezentem urodzinowym dla meza, ale dluzej juz nie wytrzymala i urodzila sie 4 dni przed urodzinami meza, a 4 dni po terminie :-) I mam teraz 2 lwy w domu.
Trzymam kciuki Nektarynko za Twoj udany prezent.![]()
Oj kombinatorka, u nas też duchota straszna
Kombinatorka mała:-) Moze przez ta pogodę, tak duszno dziś (przynajmniej u mnie)
. Za niedługo będzie kąpanko no i może pójdzie spać a my odetchniemy
.Trzymam kciuki za testa:-).Kochanie, pociekom, zobaczym, chyba w sobotę rano testa bym musiała trzasnąć, no chyba, że obrazu nim dobrze wstanę z łoża a już @ się pojawi to i testuś nie będzie potrzebny.
No to trzymam kciuki żeby się prezent udał, ale by miał fajną niespodziankeja tam nic nie mysle bedzie to bedzie to mam z glowy prezent na M urodziny a jak nie bedzie to moze w M urodziny sie uda poczac dzidziusia

.
czekamy na wieści o fasolce
Cześć dziewczyny wpadłam jeszcze na chwilę do was, ale padam z nóg, bo ciężko dziś pracowałam.
szkoda mi ciężkiej naszej pracy bo na łące dziś mogłam zażywać kąpieli borowinowej na stopy