• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ja tam nic nie mysle bedzie to bedzie to mam z glowy prezent na M urodziny a jak nie bedzie to moze w M urodziny sie uda poczac dzidziusia
:) Ja myslalam,ze corka odwleka przyjscie na swiat, aby stac sie prezentem urodzinowym dla meza, ale dluzej juz nie wytrzymala i urodzila sie 4 dni przed urodzinami meza, a 4 dni po terminie :-) I mam teraz 2 lwy w domu.
Trzymam kciuki Nektarynko za Twoj udany prezent.:tak::tak::tak:

Tak tak - ja też robiłam testy owu - dlatego wiem że fasolek się w Dzień Dziecka począł :) Z testami na pewno będzie II:-D

Agniesiak nic się nie denerwuj wszyściutko będzie ok!!
[/CENTER]

Oki, już się nie stresuję:tak::-D Idę sobie książkę poczytam. mam prawie całą serię "literatura w spódnicy" :-D i większośc z mojej kolekcji już przeczytałam, ale mam jeszcze ze dwie to poczytam:tak:

Kombinatorka mała:-) Moze przez ta pogodę, tak duszno dziś (przynajmniej u mnie:sorry2:)
Oj kombinatorka, u nas też duchota straszna:shocked2:. Za niedługo będzie kąpanko no i może pójdzie spać a my odetchniemy:tak::-D.

Kochanie, pociekom, zobaczym, chyba w sobotę rano testa bym musiała trzasnąć, no chyba, że obrazu nim dobrze wstanę z łoża a już @ się pojawi to i testuś nie będzie potrzebny.
Trzymam kciuki za testa:-).

ja tam nic nie mysle bedzie to bedzie to mam z glowy prezent na M urodziny a jak nie bedzie to moze w M urodziny sie uda poczac dzidziusia
No to trzymam kciuki żeby się prezent udał, ale by miał fajną niespodzianke:tak::-D.

Hej dziewczynki, aż mi się buzia uśmiechnęła jak przeczytałam, że obstawiacie u mnie fasolkę :)) Bardzo bym chciała, ale niestety, chyba nici z tego. Test robiłam kilka dni temu i wyszedł negatywny. Wtedy jeszcze czułam nabrzmiałe i bolące piersi i pobolewanie w podbrzuszu. Miesiączki co prawda nie mam nadal, ale testu też nie będę robiła (już znienawidziłam te testy, to wyczekiwanie pełne nadziei, a potem rozczarowanie :-(). Poza tym nic kompletnie nie czuję, momentami tylko bardzo delikatnie pobolewa mnie lewy jajnik, ale to tak dopiero dzisiaj wyczuwam. Bardziej stresuję się tym, że nie mam @, jej objawy minęły i co powie na wizycie moja dr.
Ale dziękuję, bo dzięki Wam poczułam przez chwilkę "motylki" w brzuchu:-). Bardzo bym chciała, żeby Wasze przeczucia się sprawdziły. Nie myślałam nigdy, że to będzie takie trudne...
Pozdrawiam cieplutko :)

Nektarynko trzymam kciuki za Twój prezent, oby Ci się udał, bo to byłby najpiękniejszy i najcenniejszy prezent - nowe życie !!

Madziaas, jestem pewna, że Twoje wyniki będą super !! Z tego co się zdążyłam zorientować to chyba niedługo będziesz rodziła. Gratuluję serdecznie :)

Jutro idę na spotkanko z kumpelą, która jest w 5 miesiącu ciąży. Pewnie znowu się nasłucham, napatrzę i załapię dołka :-( Ach, to życie....

Agniesiak85 trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte u ginekologa :-) napewno wszystko pójdzie dobrze :tak: czekamy na wieści o fasolce

Nektarynka życze powodzenia oby temperaturka nie spadła :-) i prezent się udał.

Agapas skoro nie masz jeszcze @ to może jednak się udało i zasialiścicie fasolinke :-) oby tak było, trzymam kciuki.

Pozdrawiam reszte staraczek i życze powodzonka :-)

Witajcie dziewczyny - nie odzywalam sie bo pisalam sprawozdanie na dyplomowanego do pracy i udalo sie - jutro je zawioze. Poza tym spie na siedzaco, dzisz mysza chcial zeby isc na lody i plac zabaw ale nie dalam rady... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny...buziole

reklama
:blink: Cześć dziewczyny wpadłam jeszcze na chwilę do was, ale padam z nóg, bo ciężko dziś pracowałam.
Pogoda dopisała, ale jeszcze nie wszystko udało nam się zrobić na łące a teraz lunął deszcz:no: szkoda mi ciężkiej naszej pracy bo na łące dziś mogłam zażywać kąpieli borowinowej na stopy:tak:
dobranoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry