• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Ale mi głowa pęka. Rano byłam na pobraniu krwi i z wynikami o 14 na wizycie. Co się naczekałam to moje. No i wyszło mi, że mam niedokrwistość. Mam brać żelazo, poza tym wapno na alergie i nospe na twardnienie brzuszka. Następna wizyta dopiero 3 sierpnia a usg 2 tygodnie później. Liiiiippppppa. Chyba pójdę prywatnie niedługo na usg bo dla mnie to porażka mieć usg w 11 tygodniu a potem dopiero w 22.

Niestety nie
Bierz kochana żelazo,nospe i wapno.Ja mam wizyte 22 i czekam z niecierpliwością :-)

reklama
Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:

1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6:confused:
tempki nie sa zle.. kazda kobieta ma inna podstawowa tempetarure ciala u mnie mniej wiecej od 36,39 do 36,45 taka srednia do owulacji.. a potem to tak 36,8-9.. u Ciebie moze byc taka normalna ale podejrzewam ze jeszcze troszke spadkie i potem skoczy na owu o 0.5 stopnia.. narazie sie nie przejmuj..
To czekamy, ja testuję 17.07.2009 - w piątek ;-) i będą II :-D
ja tez ja tez.. w tym samym dniu.. ale sama nie wiem czy bede:) dzis tempka mi ladnie poszybowala w gore az oczy wytrzeszczalam z rana..

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3
16dc - 36.7
17dc - 36.7
18dc - 36.7
19dc - 36.7
20dc - 36.9
21dc - 37.2

Jeszcze 4 dni duphastonu.

jak napisałam tak i zrobiłam testy owu zamówione ,kurde w necie 22 z przesyłką za 10szt + 2 ciążowe, a w aptece 28 za 5 szt tylko zobaczymy co z nich bedzie
A ja wiem co z nich będzie:-D:-D:-D
Fasolinka:tak::-D U mnie tak było i tez z allegro zamawiałam testy owu, to i Tobie pomogą:tak::-D
Z testami to napewno się uda zafasolkować:tak:. Trzymam kciuki:-).
Rety dziewczyny ja nie wiem co z moją małą się dzisiaj dzieje:no:. Od rana marudzi i ciągle coś kąbinuje:szok::wściekła/y:;-).
Kombinatorka mała:-) Moze przez ta pogodę, tak duszno dziś (przynajmniej u mnie:sorry2:)

Cześć dziewczynki :-)
Ja już po wynikach,jutro mam wyniki ale w tygodniu chyba podjade po nie
Kroczek już sie martwiłam o Ciebie,odpocznij sobie ale zaglądaj czasem do nas.Będe trzymać mocno kciuki za Ciebie kochana.Buźka:-)
Agniesiak nie stresuj sie wszystko będzie dobrze,ja też miałam pierwszy raz badanie dopochwowo,ale ja byłam w 11 tygodniu wtedy
Matko.. w 11 tyg tez dopochwowo? ło matko.. ;-) Jutro mnie teśc zawiezie do szpitala do gina tak kolo 9:00. Jak wrócę to dam znac co i jak:tak::-)

Nektarynko a co tam u Ciebie??:-)
wszystko w porzadku w koncu dzis tempka ladnie poszybowala w gore z 36,62 na 36,91.. az w szoku bylam..
Kochanie, pociekom, zobaczym, chyba w sobotę rano testa bym musiała trzasnąć, no chyba, że obrazu nim dobrze wstanę z łoża a już @ się pojawi to i testuś nie będzie potrzebny.
ja na Twoim miejscu dopiero w przyszlą srode bym testowala czyli 30dc.. no chyba ze masz faze luzealna 10 dniową.. ale jesli faktycznie 10 dni to za krotka by sie nawet fasolka zagniezdzila.. owu wychodzi na 15dc..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry