• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Gosiu trzymam kciuki żeby jak najprędzej udało ci się zajść w upragnioną ciąże i szczęśliwie doczekać narodzin dzidzi.​

Będzie dobrze trzeba w to wierzyć​

Tak wogóle to witam Was wszystkie :-). Ja czekam na @ powinna przyjść 11 czyli już niedługo. Niestety mam przeczucie że przyjdzie ta wredota :wściekła/y:
Jakoś mam wrażenie że znów w tym cyklu nam nie wyszło a do tego totalny brak jakichkolwiek objawów :-( niestety.
Także @ jest chyba nieunikniona.
A mierzysz sobie temperature? Ja dopiero od 2 mies i wychodzi na to, ze jak nie mam bolacych piersi to cykl bezowulacyjny:shocked2:
A w Twoim przypadku moze to fasolka?

Ostatnia edycja:
reklama
;-) dobranoc wszystkim juz nie męcze swoimi pytaniami:zawstydzona/y:

kochana mecz swojego m :-):-):-):-) gdzies pisalo ze wiecej par zachodzi w ciaze jesli kochaja sie codziennie... 5% kobiet mniej jesli kochaja sie co 2 dni :-):-):-)
mi jak sie chce (wiadomo co) a mojemy tz nie to mowie ,,kochanie ale dzisiaj owulacja'' :-):-):-):-) i zawsze skutkuje :-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D to pozniej wymysle ze owulka mi sie przesunela :-):-):-) zawsze sie cos znajdzie...
mecz go tam :-):-):-) ja mojego tez bede meczyc w tym cyklu przed owulka i po owulce zeby pewnosc byla :-):-):-):-)

Oo racuchy z jabluszkami - pycha...ja dzis gulasz bede robic z kasza - mialam go robic po wizycie u gina ale nie mialam sily i tak miesko lezy dwa dni w zamrazarce...

Witam sie z rana ale nie radosnie jeszcze...z kawka

Oo racuchy z jabluszkami - pycha...ja dzis gulasz bede robic z kasza - mialam go robic po wizycie u gina ale nie mialam sily i tak miesko lezy dwa dni w zamrazarce...

trzymaj sie gosiu wiem,łatwo powiedziec ale ja tez to przezylam:(,glowka do gory do nas tez przyleca bociany i bedziemy mialy swoje pociechy!

Witam sie o poranku:)

Cześć Dziewczynki,

Cześć dziewczyny.
Ja jak zwykle spać nie moge,jeszcze jutro wyjazd i ciężki dzień:-(
Ide robić racuchy bo za mną chodzą od kilku dni,miłego dnia
Uważaj na siebie jutro. ;-)

Gosiu, trzymaj się dzielnie i pamiętaj że jakby co, to my tu jesteśmy. :tak:

A ja się czuję jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Obudizłam się z bólem głowy i niedobrze mi. Wcisnęłam jakoś dwie kanapki z pomidorem ale nie wiem czy się utrzymają na miejscu. A tak wogóle to doczytyłam się jeszcze na wynikach badań moczu że mam ph 7,5 i b.liczne fosforany. Pogrzebałam i powinnam zacząć wcinać mięsko i ryby ale nie mam na to wogóle ochoty. :-(

reklama
Cześć Dziewczynki,

Uważaj na siebie jutro. ;-)

Gosiu, trzymaj się dzielnie i pamiętaj że jakby co, to my tu jesteśmy. :tak:

A ja się czuję jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Obudizłam się z bólem głowy i niedobrze mi. Wcisnęłam jakoś dwie kanapki z pomidorem ale nie wiem czy się utrzymają na miejscu. A tak wogóle to doczytyłam się jeszcze na wynikach badań moczu że mam ph 7,5 i b.liczne fosforany. Pogrzebałam i powinnam zacząć wcinać mięsko i ryby ale nie mam na to wogóle ochoty. :-(
Będe uważać :-)
Ja mam ph 7,wczoraj odebrałam wyniki.Musze zobaczyć na styare czy też tak miałam czy mi sie teraz zmieniło
A ty jedz rybki i mięsko jedz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry