• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie Kochaniutkie :-)

Hope, Agniesiu82 - co u Was??

Justys - u Ciebie Slonce jakies postepy ??

Pozdrawiam Was wszystkie i nadrabiam zaleglosci poki co chcialam sie przypomniec ze zyje :-)

a u mnie leci Kroptusia powolutku, właśnie zagnieżdża mi się zapłodniona komórka jajowa :tak::tak::-D:-D (grunt to pozytywne myślenie)

kochana dziekuje za tego linka ach tak mi miło się zrobiło że mój maluszek już tak wygląda:-):-):-)
Proszę bardzo :-D

reklama
Hej, hej

Kroptusiu - ależ nam stracha napędziłaś. Dobrze że nadal w dwupaku. Porozmawiaj z Kacperkiem i powiedz mu że tu na zewnątrz wcale za fajnie nie jest i nie ma po co się tak spieszyć. :tak: A ja mam niedokrwistość - biore żelazo, brzuszek twardnieje - więc nospa. I poza tym w miare. Nie licząc alergi na skoszoną trawe i jeszcze coś czego nie zidentyfikowałam. :tak:

Kochana jak fajnie że się odezwałaś! czekałam w sumie na twoj odzew... :)
Bierz to żelazo skoro musisz jasne:) Uważaj na siebie. Szkoda że ta alegia tak cię meczy. Pozdrawiam serdecznie.
U mnie ok... w pn wylatujemy za granicę na wakacje a w weekend powinnam dostać @ no chyba że nie dostane... :sorry2:;-)

Pozdrawiam Was!

WITAM KOBITKI:-)

No a ja od dzisiaj zaczynam 14 tc:-D
Wow:-) Ale super:-D

Kroptusiu nareszcie!!!:tak::-)
Już normalnie wszytskie się zamartwiałyśmy:tak:
Ja byłam u ginka i na razie widział pęcherzyk ciążowy 6mm.. teraz wizytę mam 21lipca.. Mówił mi, że coś mu się ten rozmiar pęcherzyka nie zgadza co do ostatniej miesiączki:confused:No ale cóż.. poczekam do następnej wizyty, mam nadzieję, że serduszko już usłyszę..:tak:

reklama
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-(:-(:-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry