• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

To wstaw jakąś fotke maluszków:tak::-)

Śliczne zdjęcie masz w suwaczku:tak::-) Jaki już duuży ten Dominiś:tak::-)

dziekuje:-)zrobiłabym ale nie za fajne wychodzą bo ona jest w ciemniejszym pomieszczeniu a nie chce je brać narazie do reki od matki co spróbuje jutro ale nie wiem czy bedzie wyraźnie ale zobacze jak wyjdzie w miare ok to pokaże wam:tak::-)

Patrysia, ale masz teraz pewnie szał z tymi pieskami, ale pewnie są urocze:-)

:-D:-D:-Doj tak sa kochaniutkie:tak:

Dziewczyny byłam dziś na becie i wyszła 867, chyba dobra?
Przesyłam fluidki i trzymam za was kciuki*******************************

niech rośnie rośnie aż do końca 9 miesiąca:-)

reklama
Kochane razem z mężem staramy się o dziecko, w maju odstawiłam tabletki. Pierwszą miesiączkę dostałam z opóźnieniem, była inna ponieważ trwała 3 dni a nie 6 i była mniej obfita. Po skończonym okresie przez prawie tydzień plamiłam. Myślałam że jestem w ciąży, dlatego wybraliśmy się z mężem do Polski. Okazało się że nie. Trudno się mówi, czekałam na kolejny okres chociaż maż mówi że już go nie dostane. W dniu spodziewanej miesiączki ( zawsze miałam reguralną ) zrobiłam test ciążowy, negatywny. Jednak od jakiś dwóch tygodni boli mnie brzuch, mam skurcze, uczucie mokrości ( jak bym miała okres dostać ), alenadal go nie ma, dziś mija 36 dzień a ja nadal nie mam, w sierpniu pojadę znowu do Polski i mam nadzieję ze już zobacze maleństwo.

trzymam kciuki :-)

No i przepis na pyszne ciasto:

Biszkopt
Masa: 100 dkg (pół kostki) masła, tyle samo chałwy waniliowej, cukier puder ok 2, 3 łyżki, 2 łyżki spirytusu -> wszystko razem wymieszać
Masa orzechowa: tyle samo masła i cukru co w poprzedniej masie, 4 łyżki prawdziwego masła orzechowego, wymieszać na masę
Polewa czekoladowa

biszkopt przekroić, posmarować masą orzechową i chałwową, przykryć biszkoptem, posmarować częścią masy chałwowej, polac polewą

Smacznego

Witam dziewczynki

Gratuluje fasolek :)

Ja zagladam rzadziej, by nie czuc presji- bo miesiace staranek sie juz nazbieraly i potem przykro jest.
Narazie czekam na 16 lipca jak na zbawienie- mam przeczucie 50/50. Zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry