• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam, witam ...
Agniesiak85 trzymaj kciuki oby mi się udało zafasolkować na wakacjach;-)
a ja życzę Ci udanych zakupków. Nic tak nie porawia humorku jak wypad na centrum handlowe :))

Hope... Mnie tu absolutnie o bojowośc nie chodziło - tylko o nie opowiadanie bajek tudzież przypadków które zdarazją się 1 na milion - co oznacza że nie są prawdziwym zagrożeniem. Wiele dziewczyn przechodzi teraz swoją pierwszą ciąże i to jest tylko przyczyną do niepotrzebnego niepokoju.

Wierz mi i tak się wszystkie nasłuchamy po zajściu w ciąże od babć coić i innych uprzejmych jakie to męki nasz czekają!:-)

I nie chodzi też o to żeby to było słodziutko i milusio. Każda Rada jest bardzo cenna - ale rada nie straszenie...

A usg tv to usg dopochwowe (transvaginalne) jest całkowicie bezpiecznym badaniem. Nie powinno tylko trwać za długo.

Tylko tyle... Hope przepraszam jeżeli poczułaś się zaatakowana.:sorry2:

WITAM:-)
Moja sunia wczoraj urodziła 12 szczeniaczków:-Dsa takie słodziaczkowe i wszystkie sa do niej podobne tylko z 3 z nich sa białe tak z gdzie niegdzie machnięciem ciemniejszego bo mojej suni tacie:-)aż mi łezka poleciała bo moja sunia jest mamusia:zawstydzona/y:ach jakie to piękne patrzeć jak one niućkaja mleczko maleństwa takie słodziutkie:-Dja do M mówie no juz jedna twoja kobitka urodziła a teraz czas na mnie:-D

Dziewczyny normalnie szok :szok:

Owulację miałam w sobotę, a dziś mam tak spóchniętą macicę, że ją trochę widać przez skórę :tak: Generalnie albo fasolki, albo mam niezłą autoprojekcję i ciągnie mnie podbrzusze :tak::tak:no po prostu szooook

:szok: witam was dziewczyny,
mam pytanie do dr Nektarynki

moje tempki:
1dc 36,9
2dc 36,7
3dc 36,6
4dc 36,7
5dc 36,8
6dc 36,6
7dc 36,65
8dc 36,3

czy to idzie w dobrym kierunku, kiedy mogę spodziewać się owulki:zawstydzona/y::confused:

Witajcie dziewczyny:-).
Salli witaj. Życze szybkiego zafasolkowania:tak:.
Gosiu tule mocno, bardzo mi przykro:-(. Trzymaj się.

U mnie w nocy była straszna burza:szok:. Nawet spać nie szło. Koszmar jakiś:no:. A teraz wyszło słoneczko:tak::-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry