wisienka_83
mamuśka:)
Nektarynko jakbyś mogła na mój wykres spojrzeć to też byłoby super. Ja się w ogóle na tym nie znam
Z góry dziękuję za jakąkolwek informację
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam, witam ...
Agniesiak85 trzymaj kciuki oby mi się udało zafasolkować na wakacjach;-)
a ja życzę Ci udanych zakupków. Nic tak nie porawia humorku jak wypad na centrum handlowe)
:-)

WITAM:-)
Moja sunia wczoraj urodziła 12 szczeniaczkówsa takie słodziaczkowe i wszystkie sa do niej podobne tylko z 3 z nich sa białe tak z gdzie niegdzie machnięciem ciemniejszego bo mojej suni tacie:-)aż mi łezka poleciała bo moja sunia jest mamusia
ach jakie to piękne patrzeć jak one niućkaja mleczko maleństwa takie słodziutkie
ja do M mówie no juz jedna twoja kobitka urodziła a teraz czas na mnie
![]()
jak ja kocham psiaczki
Normalnie szok
Tylko co Wy teraz zrobicie z tyloma maluchami? Macie gdzie oddac? Bo 12 to troche duuużo miec nawet na podwórku;-):-) No to sunia pierwsza ma dzieciaczki teraz kolej na Patrysię - juz niedługo
:-)U mnie też była burza i padało,rano też.Teraz jest tak nawet fajnie chłodniutko
Teraz jest zimno i mokro, bleh az się wychodzic nie chce z domu;-)
jak podrosną tak myśle że pod koniec sierpnia zaczniemy je rozdawać tak więc jeszcze troche jest namysłu komu ale moja siostra chce i jej koleżanka no a reszte w anonse damy i mam nadzieję że ktoś sie skusi bądz na giełde pojedziemy sa to pół Amstaffki no ale na szczęście one są jak mama co geny za nią poszły na szczęście :-)AGNIESIAK oj tak jest ich troszkejak podrosną tak myśle że pod koniec sierpnia zaczniemy je rozdawać tak więc jeszcze troche jest namysłu komu ale moja siostra chce i jej koleżanka no a reszte w anonse damy i mam nadzieję że ktoś sie skusi bądz na giełde pojedziemy sa to pół Amstaffki no ale na szczęście one są jak mama co geny za nią poszły na szczęście :-)
:-)
:-) Jaki już duuży ten Dominiś
:-)Kobietom w ciazy nalezy wybaczyc :-):-):-)Hope... Mnie tu absolutnie o bojowośc nie chodziło - tylko o nie opowiadanie bajek tudzież przypadków które zdarazją się 1 na milion - co oznacza że nie są prawdziwym zagrożeniem. Wiele dziewczyn przechodzi teraz swoją pierwszą ciąże i to jest tylko przyczyną do niepotrzebnego niepokoju.
Wierz mi i tak się wszystkie nasłuchamy po zajściu w ciąże od babć coić i innych uprzejmych jakie to męki nasz czekają!:-)
I nie chodzi też o to żeby to było słodziutko i milusio. Każda Rada jest bardzo cenna - ale rada nie straszenie...
A usg tv to usg dopochwowe (transvaginalne) jest całkowicie bezpiecznym badaniem. Nie powinno tylko trwać za długo.
Tylko tyle... Hope przepraszam jeżeli poczułaś się zaatakowana.![]()
witam was dziewczyny,
mam pytanie do dr Nektarynki
moje tempki:
1dc 36,9
2dc 36,7
3dc 36,6
4dc 36,7
5dc 36,8
6dc 36,6
7dc 36,65
8dc 36,3
czy to idzie w dobrym kierunku, kiedy mogę spodziewać się owulki![]()
do jednej i drugiej kobitki kieruje wypowiedz.. nie jestem jasnowidzem i nie przepowiadam owulacji dopiero 2-3 dni po owulacji moze powiedziec ze byla lub tez w ktoryms dniu cyklu ze jeszcze jej nie bylo.. jak u jednej jak u drugiej jeszcze owulka nie nastapila..Nektarynko jakbyś mogła na mój wykres spojrzeć to też byłoby super. Ja się w ogóle na tym nie znamZ góry dziękuję za jakąkolwek informację
![]()
kochana testy nie myla sie.. fakt ze na 99%.. odstawilas tabletki, przy tabletkach zawsze jest piekniusi ladniusi cykl zawsze o tej samej porze przychodzi nigdy sie nie spoznia.. to dopiero Twoj drugi normalny cykl, czesto mowi ze ze nalezy odczekac 3 pelne cykle i potem sie starac, ja akurat nie czekalam gin nie widzial potrzeby, zazwyczaj po odstawieniu tabletek wychodza ciaze mnogie w pierwszych miesiacach.. po tabletkach organizm sam musi nadac sobie dlugosc.. i ze przy tabletkach mialas 28 dni to nie oznacza ze po nich tez tyle bedziesz miala bo mozesz miec nawet 40dniowe cykle.. masz pytania jeszcze to piszKochane razem z mężem staramy się o dziecko, w maju odstawiłam tabletki. Pierwszą miesiączkę dostałam z opóźnieniem, była inna ponieważ trwała 3 dni a nie 6 i była mniej obfita. Po skończonym okresie przez prawie tydzień plamiłam. Myślałam że jestem w ciąży, dlatego wybraliśmy się z mężem do Polski. Okazało się że nie. Trudno się mówi, czekałam na kolejny okres chociaż maż mówi że już go nie dostane. W dniu spodziewanej miesiączki ( zawsze miałam reguralną ) zrobiłam test ciążowy, negatywny. Jednak od jakiś dwóch tygodni boli mnie brzuch, mam skurcze, uczucie mokrości ( jak bym miała okres dostać ), alenadal go nie ma, dziś mija 36 dzień a ja nadal nie mam, w sierpniu pojadę znowu do Polski i mam nadzieję ze już zobacze maleństwo.
Dziewczyny byłam dziś na becie i wyszła 867, chyba dobra?
Przesyłam fluidki i trzymam za was kciuki*******************************
my trzymamy za ciebie a ty trzymaj za nas :-):-):-):-)