• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kochana probuje wstawic 3 sygnature i niby wszystko ok, wklejam link, biore podglad i wszystko pieknie ladnie.... przechodze do forum i nie mam jej :-( wracam znow do sugnatur i ta trzecia zniknela... wiesz co jest nie tak??

Na początku WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych :-). Super !! Cieszę się razem z Wami i życzę teraz dużo zdrówka i odpoczynku :-)

Witam Salli i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :tak:

Gosiu - bardzo mi przykro, ale tak jak dziewczyny już pisały trzymaj się cieplutko. Czas pomału goi rany. Mam nadzieję, że już niedługo znowu rozpoczniesz starania. Moja kumpela była w 4 miesiącu jak straciła swoje maleństwo. Był to dla niej okropnie trudny czas bo też długo się starali z mężem. Teraz jest już w szóstym miesiącu kolejnej ciąży i właśnie oglądałyśmy dzisiaj zdjęcia z usg4D - niesamowite przeżycie. Życzę Ci abyś Ty również niedługo mogła się tak cieszyć oglądając swoje maleństwo :))

A ja dziewczynki właśnie dzisiaj dostałam @, więc niestety Wasze przewidywania w łeb wzięły ;) Ale cieszę się bo jeszcze kilka dni i znowu będę mogła rozpocząć staranka :-) W tym miesiącu będziemy starali się wypoczywając nad morzem :-) Może zmiana klimatu, szum fal i zachody słońca (o ile pogoda dopisze) trochę dopomogą.... hihi...

Spokojnej nocki. Pozdrawiam :-)
Kochana pogoda dopisze:tak:Wrócicie już w trójeczkę;-) Hihi:-) Zrelaksujecie się troszkę i Fasolinka wyjdzie jak ta lala:tak::-)

ja sie czuje dzis fatalnie,slaba jestem i do tego mi niedobrze:no: i jeszcze ta pogoda,dzis paskudna,a ja na zakupy musze isc:sorry2:,a mi sie tak nie chce
Ach Kochana, szkoda gadac. U mnie to pochmurno, ciemno i do tego deszcz pada:angry: Normalnie aż wstałam później bo tak ciemno w domu było:-D No teraz troszkę się rozjaśnia ale dalej deszcz siąpi a ja musze do banku i opłaty porobic.. eh

Witajcie drogie Panie :-)
Postanowiłam do was dołączyć, a nawet ba! przeczytać wszystkie 1073 jak dotąd strony ;) Choć nie wiem ile mi to zajmie ;)
A jak na razie, dołączam do was Staraczki drogie.

Mam na imię Kaśka, lat 29, mieszkam sobie w stolycy. Pracuję i na tzw "lajciku" od stycznie staram się z moim mężczyzną (lat 24) o dzidzię :) A raczej o dwie ^^
Dlaczego dwie od razu? I jak to zrobię? :-D U mnie w rodzinie często zdarzały się ciąże bliźniacze. Choć większość z nich niestety kończyła się tragicznie, kilka się udało "śpiewająco". Cała moja rodzina - a raczej kobiety z niej - zwane przez wszystkich czarownicami, mnie jako kolejną wytypowały do matki bliźniąt.
Co więcej, mężczyzna mój "zażyczył" sobie córkę i synka w jednym rzucie ;-)
Trochę już przeszłam fasolkowych problemów, bo jestem po ciąży pozamacicznej (w 2002r), ale mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, bo i ojciec dzieciątek z prawdziwego zdarzenia mi się trafił.;-)
Tak więc, dopisuję się do was :-) i pozdrawiam wszystkie Staraczki, życząc magicznych dwóch kreseczek :-D
Witaj
ja też jestem Kaśka z Wawy:-)

kochana probuje wstawic 3 sygnature i niby wszystko ok, wklejam link, biore podglad i wszystko pieknie ladnie.... przechodze do forum i nie mam jej :-( wracam znow do sugnatur i ta trzecia zniknela... wiesz co jest nie tak??

kochana jak zrobisz podglad i bedzie wszystko ok to musisz zatwierdzic ta sygnature bo sam podglad nie wystarczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry