• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobrze to wspieramy sie, mowmy sobie same dobre rzeczy, a jesli mamy na koncu jezyka jakas rade (z czystej zyczliwosci) to zatrzymajmy ja dla siebie :baffled:

Nie mialam na celu nikogo straszyc tylko poradzic, ze jesli nie ma wyraznej potrzeby (np. podejrzenie utraty ciazy) lepiej poczekac te 2 tyg i wszystko sie wyjasni na podstawie usg przez powloki brzuszne.

Ale widze kolezanki dzis bojowe :-):tak:
A tak przy kazji usg tv to nazwa usg dopochwowego,czy obu rodzajow?
Ja nie bojowa, z natury łagodna jestem:tak::-D
Hihi:-)
Ja Ci niestety nie pomogę bo się nie znam ale na pewno któraś babeczka będzie wiedziec:tak::-)

reklama
Na początku WIELKIE GRATULACJE dla zafasolkowanych :-). Super !! Cieszę się razem z Wami i życzę teraz dużo zdrówka i odpoczynku :-)

Witam Salli i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :tak:

Gosiu - bardzo mi przykro, ale tak jak dziewczyny już pisały trzymaj się cieplutko. Czas pomału goi rany. Mam nadzieję, że już niedługo znowu rozpoczniesz starania. Moja kumpela była w 4 miesiącu jak straciła swoje maleństwo. Był to dla niej okropnie trudny czas bo też długo się starali z mężem. Teraz jest już w szóstym miesiącu kolejnej ciąży i właśnie oglądałyśmy dzisiaj zdjęcia z usg4D - niesamowite przeżycie. Życzę Ci abyś Ty również niedługo mogła się tak cieszyć oglądając swoje maleństwo :))

A ja dziewczynki właśnie dzisiaj dostałam @, więc niestety Wasze przewidywania w łeb wzięły ;) Ale cieszę się bo jeszcze kilka dni i znowu będę mogła rozpocząć staranka :-) W tym miesiącu będziemy starali się wypoczywając nad morzem :-) Może zmiana klimatu, szum fal i zachody słońca (o ile pogoda dopisze) trochę dopomogą.... hihi...

Spokojnej nocki. Pozdrawiam :-)

ja chciałam się tylko wypowiedzieć a propos USG.
We wczesnej ciąży się je robi bo przez powłoki brzuszne niewiele widać - szczególnie np u osób z nadwagą. ja poroniłam i wiem że wcale nie jest to wina USG ginekologicznego - przecież ono jest jakm "sex" - tym sposobem mozna myslec ze kazdy seks w ciazy moze spowodowac poronienie. nie popadajmy w paranoje - dziewczyny gdyby nie mozna bylo robic tego USG ze wzgledu na ryzyko poronienia to nikt by go nie robil...

Buziaczki!

ja chciałam się tylko wypowiedzieć a propos USG.
We wczesnej ciąży się je robi bo przez powłoki brzuszne niewiele widać - szczególnie np u osób z nadwagą. ja poroniłam i wiem że wcale nie jest to wina USG ginekologicznego - przecież ono jest jakm "sex" - tym sposobem mozna myslec ze kazdy seks w ciazy moze spowodowac poronienie. nie popadajmy w paranoje - dziewczyny gdyby nie mozna bylo robic tego USG ze wzgledu na ryzyko poronienia to nikt by go nie robil...

Buziaczki!
zgadzam sie z toba przyszla mamusiu,bo gdyby usg bylo takie szkodliwe to by go nie robili i co ma byc to i tak bedzie,fajny masz suwaczek:) super;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry