• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-(:-(:-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Gosiu trzymam kciuki żeby jak najprędzej udało ci się zajść w upragnioną ciąże i szczęśliwie doczekać narodzin dzidzi.
Będzie dobrze trzeba w to wierzyć​

Tak wogóle to witam Was wszystkie :-). Ja czekam na @ powinna przyjść 11 czyli już niedługo. Niestety mam przeczucie że przyjdzie ta wredota :wściekła/y:
Jakoś mam wrażenie że znów w tym cyklu nam nie wyszło a do tego totalny brak jakichkolwiek objawów :-( niestety.
Także @ jest chyba nieunikniona.

reklama
Witam Was wszystkie! :-) Jestem tu nowa - staramy się z mężem o dzidziusia od prawie pół roku - z tego jednak tylko 3 miesiące były takie, że nie mijaliśmy się w dni płodne - często jesteśmy w rozjazdach.
W tym miesiącu pójdę do ginekologa... Dostałam właśnie kolejną @... A już myślałam, że się udało zajść w ciążę, miałam mdłości itp... aż tu nagle jeden mocno stresującydzień i pod wieczór plamienie o 5 dni wcześniej niż powinno się pojawić (normalnie mam bardzo regularne cykle). :( Kto wie... może już coś się zaczynało i przez stres się nie udało...

;-) Agniesiak mam pytanie czy wy staraliście się wg testów, czy wykresu bo test negatywny a na moim wykresie wskoczyła informacja, ze to juz II faza cyklu czyzbym przespała ten moment. Dopiero zaczał mi sie sluz płodny:zawstydzona/y::szok:

;-) Agniesiak mam pytanie czy wy staraliście się wg testów, czy wykresu bo test negatywny a na moim wykresie wskoczyła informacja, ze to juz II faza cyklu czyzbym przespała ten moment. Dopiero zaczał mi sie sluz płodny:zawstydzona/y::szok:

nie przespalas.. chociaz.. napisz tempki. ale znow jesli masz plodny to owu dopiero bedzie..

pewnie w karcie zaznaczylas dni plodne i wskoczyla druga faza..
1 faza to nieplodnosc przedowulacyjna
2 faza plodnosc (czas przed owu kiedy sluz wystapil do 3 dni po sluzie..
3 faza nieplodnosc po owulacyjna..

karta to jest karta.. nic tak nie ma w sensie nie wyznaczy ci owu ani nic z tych rzeczy to jest program w ktorym Ty dane wpisujesz.. wrrr dopiero masz 9dc..

Ostatnia edycja:
jestes jeszcze przed owulką.. !!!!!!!! sluz plodny oznacza ze moze byc za kilka dni nawet za tydzien

PS zabije jak napiszesz ze karta ci wskazuje ze owulacja bedzie u Ciebie 14dc.. czytaj inrofmacje ktore wyskakuja w okienku..

PS2 wrrr to tylko glupi program a nie umysl ani sztuczna inteligencja..

przepraszam ze naskoczylam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry