Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie spadla dzis znacznie i pewnie jutr @. Bardzo mnie boli dzis lewy jajnik. Juz wole, by @ przyszla jak najszybciej. A w niedziele urodziny corki i przez @ nie bede w najlepszej formie![]()
Zdrówka, Szczęcia i Spełnienia Marzeń - i oczywiście fasolki życzę :-)Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia
![]()
WITAM :-)
Kobitki wczoraj dowiedziałam się że moja siostra jest w ciąży po 2 latkach starania jak ja się ciesze![]()
Trzymaj się Kroptusiu. Ale ten Twój Kacperek czadu daje. Ciekawe czy z mojego też taki rozrabiaka będzie ;-)Przyszlam sie tylko przywitac i lece dalej pichcic obiadek...U mnie bez zmian: mdlosci, mulenie i nieprzespane noce :-) Poza tym 10kg juz na plusie mimo tych sensacji...Hmm maly czasem tak mocno skopie ze ze boli no ale to juz blizej niz dalej, za 2 tyg kolejna i mysle ostatnia wizyta u gina, w domu wszystko naraz, malej pokoj, wc, lazienka, kupno wyprawki i auta boszesz :-) Buziole....potem poczytam co u Was....Sa nowe fasolki?? Nekatrynka cos sie nam wylamuje :-( oby wyniki sie Slonce poprawily, trzymam kciuki ehh...
Witam sie i uciekam...jak nie urok to sraczka, huragan przezylam i myslalam ze poza polamanym stolem i moimi kwiatkami to koniec zmartwien...ale wczoraj wyskoczyl wezyk z wc i cale wc, lazienka i przedpokoj zalane :-( od razu przylecieli sasiedzi i wiadomo ze zalalismy im kuchnie cala itp...a oni w kuchni panele (kto robi w kuchni panele ale ok) i az sie boje ile teraz trzeba bedzie zaplacic jak dadza do ubezpieczalni sprawe :-( zamiast robic sobie remont bedziemy robic im kurna...Dzis za to przyjezdza transport kolejny z kiblem, umywalka i reszta rzeczy, wariatkowo...
Buziaki....
Wiadomo co u Maadzias ????
maggie_f - spokojnie Twoj tez juz nie dlugo nie da Ci zyc a potem juz bedziesz chciala by byl porod :-) ja np. jestem juz zmeczona i nie moge sie doczekac
;-) dzien dobry;-)
:-)Trzymam kciuki Kochana
:-)
Jutro mam wolne, także będe z Wami na bieżąco
)hej Agniesiak85
u mnie tempki w gore ale to roznie moze byc... i znoe dzien przed mi spadnie... w ogole nie mam pojecia kiey testowac... bo cykle mam regularne 29 dni ale w tym miesiacu skok byl dopiero w 17 dniu wiec nie mam pojecia... jak nie dostane @ to chyba poczekam jeszcze kilka dni... co o tym muslicie?? gdzies czytalam ze skok moze byc kilka dni po owulacji (2 albo 3)... wiec jesli byloby tak to bym zrobila test w 29 dniu cyklu ale jak owulka sie przesunela to moze lepiej zrobic w 32 lub 33dc?? oczywiscie jak @ nie przyjdzie wczesniej... dzisiaj mnie jajnik boli... tzn tak kluje... od czasu do czasu ale kluje przez sekunde no moze 2 doslownie... ale nie dluzej... boje sie ze mi sie jakies torbiele porobily... dlatego w nastepnym cyklu nie bede brala clo a we wrzesniu wizyta u lekarza...
moje tempki:
1dc 36.4
4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4 (test owulacyjny pozytywny)
14dc 36.3 (test owulacyjny pozytywny)
15dc 36.3 (nie wiem czy pozytywny czy nie bo mi testow braklo)
16dc 36.4
17dc 36.8
18dc 36.7
19dc 36.8 (temp zaklucona, poszlam spac ok 3 nad ranem i mierzylam o 7:10)
20dc 36.9
od 6 miesiecy cykle po 29 dni... kiedys mierzylam tempke ale se wkurzylam i przestalam i wywalilam wszystkie wykresy (wiem wiem glupota nie zna granic)...
w ostatnim cyklu zaczelam mierzyc tak z ciekawosci od 25dc i tak:
25dc 36.7
26dc 36.7
27dc 36.8
28dc 36.7
29dc 36.4
No i wyszła baaardzo bledziutka
Więc myślę, że możesz spróbowac zatestowac i powtórzyc test jeszcze za parę dni
Aha! Ja swój test robiłam po 18
Czesc dziewczynki.Nie moge poczytac co pisalyscie bo ja z komorki na momencik.Ja nadal w szpitalu,ale mam nadzieje ze jutro wyjde bo z moim maluszkiem wszystko dobrze.Ja mam skurcze wg ktg mocne,ale to jakies przygotowujace.Nasluchalam sie tu i az mam stracha jak nie wiem.Buziaki kochane
A jak wyjdziesz ze szzpitala to szybciutko się odezwij i opowiadaj więcej co i jak
Trzymajcie się
i jutro wyjdziesz ze szpitala.
. Rodzinie jeszcze nic nie wspominaliśmy ponieważ ostatnio był tylko sam pęcherzyk więc nie chce zapeszać a tu wyobraźcie sobie że rozmawiam dziś z moją mamą a ona że śniło jej się że jestem w ciąży w 2,5 tyg, troche mnie zamurowało