Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już nie śpię, trzymam za Ciebie kciukijak ma przyjsc @ to niech przylazi bo zwarjuje,
ja mam stresa a wy dziewczyny śpicienie wierze ze to napisalam
![]()

Ja jutro ide do gin na 13:45 mam nadzieje że wszystko będzie oki i w moim maleńkim pęcherzyku :-) (taki był na ostatnim usg) zobacze już maleństwo z serduszkiem
Troszke mam stresa ale już nie moge się doczekać jutra.
Wszystko u nas jest w strasznym zawieszeniu nie chciałam się nakręcać póki nie zobacze maleństwa i będe pewna że jest oki. Rodzinie jeszcze nic nie wspominaliśmy ponieważ ostatnio był tylko sam pęcherzyk więc nie chce zapeszać a tu wyobraźcie sobie że rozmawiam dziś z moją mamą a ona że śniło jej się że jestem w ciąży w 2,5 tyg, troche mnie zamurowało
Stwierdziłam jej że skoro jestem w 2,5 tyg to jeszcze sama o tym nie wiem a jej się już śniło![]()

:-) dzieki za zyczenia te dwa przyszle dni to mnie wykonczabo jak nie przyjdzie @ to we srode testuje rano
:-)WSTAJEMY, WSTAJEMY![]()

Oby to było TO
:-)